Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

zalesakbike1122

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Divoká Crans Montana viděla spanilou jízdu Pidcocka a Lecomte

Blato mi nesedi - nejlepsi vysledek Adely v roce 2023 bylo 5. Misto na SP v Andore - na velmi, velmi kluzke trati. Tak ja uz nevim, jak si tohle vylozit.

23.06.2024 23:13:27
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

Taky se podivejte na to, jak jezdi letos v elite nejlepsi lonske u23 lezdi: Tamara Maxwell, Ronja Blochinger, Sofie Pedersen, Noele Buri - ty vsechny opanovaly loni kategorii u23 loni vykonostne jinde, nez nase holky a v elite si ani nekrtnou, jsou rady za umisteni kolem 30, jednou jim to ustreli a dalsi zavod jsou 50. Rozdil mezi U23 a elite je obrovsky.

18.06.2024 10:37:56
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na Zlobr — #20 a jeste jeden poznatek - kolik super nadejnych junioru a juniorek vc u23 po roce 2012 prosadit az do elite? U nas 0! Nikdo, opravdu nikdo! Takze tohle je ta komcepce ceskeho mtb v cele nazoru prikyvovacu bez zadneho vysledku, zadneho vychovaneho nastupce. Gratuluji, dovedli jste nas "odbornou" cestou na pokraj vymreni teto uzasne discipliny a jeste nakonec hrajete nefer hru a tvarite se, ze je to v poradku? Nastupce Jary, Ondry a Kacky muze vzniknout jen mimo tento naprosto pokriveny system.

17.06.2024 23:04:10
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na Zlobr — #20 pokud ma mit reprezentacni trener posledni slovo, tak ma byt uvedeno - rozhoduje pouze a jenom reprezentacni trener. Pak by to bylo v poradku, viz nominace svycaru. V cesku se opet ukazal absolutbi kocourkov. Prakticky kazda normalni federace si za svymi nominacnimi kriterii stoji a nemeni je. Nominace rakouska do Tokia - vsemi kritizovana, ale svaz si to obhajil, protoze dodrzel kriteria. Lutovsky a nominace do Pekingu - Kacka Nash v te dobe vykonostne uplne nekde jinde, ale protoze nesplnila kriteria, jela Tereza - taky si to obhajil. Dnes je ten, kdo bez mrknuti oka porusi kriteria, ktera sam se Zapletalem schvalil. Kdyz uz neco srovnavate, tak to zkuste na stejnych zavodech - stejne podminky - prvni zavod SP v Brazilii, short track na Evrop(jediny spolecny mezinarodni zavod u23 a elite) a nebo treba short track Val di Sole. Vsude je to naloz pro u23 a to pomerne velka. V nedelnim zavode by s takovym (ne)vykonem dostaly jolky u23 dve rundy. On je totiz velky rozdil zavodit v 10ti na ČP a pak dostavat nalozeno a predvadet vykon, kdyz jedete 30-40 na svetaku, to se neda ani porovnat. Tam se ty nase holky uplne lampu a nepodaji zadny vykon a dostaly by rundy dve.

17.06.2024 22:46:47
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na panzdenda — #2 nenahrazuje vykonost pravniky. Kdyby jsi se podival na vysledky, tak ji Adela dokazala porazit jen jednou a to v Touskove. Na Zadove dostala nalozeno a stejne tak tyden pred Zadovem na ME, jde jely spolecne jediny zahranicni start a ikdyz to byl short track, tak na 25 minutach dostala pres 2 min! Defekt v poslednim kole pak mela Jitka a ne Adela. Kde je tedy nejake objektovni posouzeni vykonosti? Uvadeny casovy odstup z Bedrichova je po zastav e v depu, takze dost zavadejici.

13.06.2024 00:58:55

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744