Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Boadicea

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Za týden startuje MS MTB, Česko do Andorry nominovalo 24 závodníků

odpověď na ladam — #14 Zapomněl jste zmínit roli jistého slušně řečeno méně kompetentního pepika, který se v aféře angažuje způsobem sobě vlastním. Hlavně, o XCO toho ví asi tolik, jako my ostatní o úmrtnosti japonských kojenců. V životě viděl možná jeden kvalitní závod, SP v NMnM, kam si vyjel za peníze svazu. A ještě koukal, jakoby mu ulítly včely. Jako provozovatel soukromého kšeftu pod hlavičkou CSC by se měl starat o kvalitu závodů Českého poháru a o to, aby tyto závody byly řádně a včas zaneseny do kalendáře UCI a aby byly včas uhrazeny příslušné poplatky. Když už je vybere od pořadatelů, tedy s vyjímkou nějakého pana H. asi. Navíc tento pepa ani nerespektuje pravidla komunikace na fb: když někdo v diskusi nabízí podnětné názory, které nekonvenují s těmi jeho, tak mu dá ban.

22.08.2024 13:43:05
Za týden startuje MS MTB, Česko do Andorry nominovalo 24 závodníků

odpověď na orwell — #6 Kterou díru máte na mysli?

1. reprezentační trenér MTB

2. člen výkonného výboru svazu cyklistiky

3. vedoucí sekce cyklistiky na armádním středisku vrcholového sportu Dukla Praha

4. šéftrenér reprezentace handicapovaných cyklistů

5. vedoucí projektu Cycling University CSC (kde přednáší své bludy o tréninku, které se tak šíří dominovým efektem)

6. člen rady expertů Českého olympijského výboru (expert, který za 12 let ve funkci nedovedl jediného mladého cyklistu ke konkurenceschopnosti v kategorii dospělých)

a pravděpodobně mnoho dalších klientelistických vztahů, o kterých veřejnost ani neví

22.08.2024 10:21:04
Za týden startuje MS MTB, Česko do Andorry nominovalo 24 závodníků

Zdá se, že Patricie už užívá následky smrtelných koktejlů známého trenérského repre dua Z+Š. Adélka to panákům taky sežrala i s navijákem.

  1. na tento komentář reaguje pvcycling — #5
21.08.2024 15:35:56
Stošek a Čábelická podruhé českými šampiony v maratonu

odpověď na pvcycling — #2 V poslední době, zřejmě v souvislosti s Olympiádou, se v diskuzích napříč všemi sporty objevuje hláška hospodských primitivů "vejlet za státní". Ujišťuji Vás, že žádný sportovec, který dokáže získat nominaci na Olympiádu, mistrovství světa nebo světový pohár tam nejede na vejlet, a to ani za státní, ani za svý. Takové kecy má akorát zapšklý a obtloustlý rádoby sportovec, který dokáže oběhnout fotbalové hřiště nebo vyhrát hnoják Okolo Kácova. Doufám, že z Vaší strany to není trvalé postižení a byl to jen úlet v návalu emocí.

15.08.2024 07:27:46
Stošek a Čábelická podruhé českými šampiony v maratonu

odpověď na Honza S. — #11 Ano, s tím se dá souhlasit. Avšak jména olympioniků si pamatuje dlouhou dobu každý, kdo se o daný sport zajímá. Stejně tak si budou lidi dlouho pamatovat jména těch, kteří se na nominační šaškárně podíleli a taky jim dojdou pravé důvody této trapnosti.

15.08.2024 07:10:40

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744