Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Boadicea

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na kokotrip — #37 Je naivní si myslet, že kdokoli z nich bude nějakým způsobem reagovat. Rozhodli ve stylu amerických track&field trials a ve své sebestředné neomylnosti a velkopanské domýšlivosti nepřipouštějí, že udělali chybu, poškodili všechny tři holky a hlavně, nerespektovali předem stanovená pravidla. V komentech na mtbs to nevyřešíme, bude jim to muset vysvětlit někdo jiný právní cestou. Pak třeba budou reagovat a nás to pobaví.

  1. na tento komentář reaguje G23 — #39
29.06.2024 16:16:37
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

Krásná diskuse o tom, jak bafuňáři zničili kus kariéry několika holkám. Holky jsou psychicky načaté, lížou si rány, i když si to třeba ani neuvědomují a možná se do konce sezóny ani nedají dohromady. Ze systému podpory juniorů a U23 za posledních 10 let nevyšel nikdo, kdo by se v Elite XCO prosadil na mezinárodní úrovni. Prsty na obou rukou nestačí k vyjmenování zašlé mládežnické slávy počínaje Nesvadbou, Bogarem, Průdkovou a konče symbolicky Konečným, kterému se platily kempy a výjezdy, i když se vědělo, že dá přednost studiu. Někteří méně technicky zdatní se vydali na cestu maratonů, kde jim to přinese do kapsy nějakou korunku. V našem příběhu změny kritérií se nejvíce sázelo na Srnskou a málokdo už uvěří, že změna nebyla ušita pro ni. Proč však ji (i Zatloukala) táhli přes půl světa na tzv. akademické MS po předchozím vyčerpávajícím cestování i závodění a pro titul, který má nulovou validitu? Napadají mě různé odpovědi (ať si každý vybere podle svého názoru): hloupost, neochvějná víra ve své postavení, pocit vlastní neomylnosti, klientelismus, touha po dalších provizích z cestování do vlastní kapsy. Když se k tomu přidá hloupé vyjádření nekompetentního předsedy komise mtb, máme problém. Přeju Týmu Čabelická, aby těm odpovědným u soudu pořádně provětral finance.

PS Nationals v Harrachově nemají v kalendáři UCI zařazený samostatný závod pro U23. Na rozdíl třeba od Polska. Proč bychom měli UCI platit za to, aby si nějací další talentovaní mladí (Černý, Hojka, Hlávka, Hovorka, Lepka, Holub, Novotná) vyjeli nějaké body do rankingu? To je tak asi vše k té tzv. podpoře.

19.06.2024 14:02:52

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744