Trek Remedy 8 TEST

Dnes se dozvíte výsledky našeho redakčního testu, který se zaměřil na inovovaný enduro bike Remedy od firmy Trek...

Autor: Petr Bureš
Trek Remedy 8 TEST

Rok 2010 je rokem, ve kterém koncern Trek přinesl všem příznivcům endura jednu velmi zajímavou novinku. Tou byl fakt, že jeho řada Remedy dostala karbonový přírůstek v podobě dvojice modelů z uhlíkových vláken 9.8 a 9.9. My jsme si ale do našeho redakčního testu tentokráte nevybrali žádný z těchto top modelů, ale "klasickou" duralovou verzi za poloviční cenu, model Trek Remedy 8.

Kostra plná zkratek
Rám tohoto enduro biku je svařen z duralové slitiny na zakázku vyráběné pro Trek s označením Alpha Red Aluminium. Tapered hlavovka s proměnlivým průměrem misek přidává na pevnosti biku a zachovává slušnou hmotnost. Tvarované duralové a jen mírně prohnuté rámové trubky umožňují docílit nejenom zajímavého vzhledu, ale také dostatečně velkého prostoru pro kolena zejména díky jeho výraznému slopingu.

To nejzajímavější ale najdeme v zadní partii. Tam totiž Trek soustředil veškerou svou pozornost i technologickou gramotnost. Čtyřčepová zadní stavba má ostatně jako včechny ostatní zadní stavby z jiných modelových řad Treku, k dispozici hned několik vlastních technologických řešení. Prvním z nich je ABP systém uložení osy zadního kola přímo v ose zadní stavby. Takto integrovaný čep má za následek eliminaci tuhnutí odpružení při soustavném brzdění. Zajímavě je řešený také spodní úchyt tlumiče. Ten je totiž situován nikoliv do běžné navářky na rámu, ale do očka umístěného na protaženém konci spodní části zadní stavby. V podstatě tak jde o plovoucí tlumič, jehož progrese při velkém propružení není díky jeho uložení tak dramatická a spíš popouští bike hlouběji k využití maxima jeho zdvihu.

Liška ala Trek
Přepákování tlumiče na horní část zadní stavby je realizováno EVO vahadlem, které je pro větší pevnost z jediného kusu a jeho uchycení prostřednictvím dvojice ložisek je situováno před sedlovou trubku.

O speciálním tlumiči, který pro Trek vyrábí firma Fox, toho v minulosti již bylo řečeno mnoho. Proto se omezím pouze na konstatování, že jde o dvoukomorový model FOX Float RP2 DRCV, který dává zadnímu kolu celkem 150 mm aktivního zdvihu. Předek pak obsluhuje taktéž liščí ohon, konkrétně vidlice Fox 32 Talas RL s možností regulace výšky zdvihu. v rozmezí 110 - 130 - 150 mm.

Kompoše made by koncern
Podíváme-li se na osazení kola, tak musíme konstatovat, že jde o velmi dobrý nadprůměr :-) Trek v tomto případě totiž zvolil cestu kompletního Shimana XT a to včetně klik a přehazovačky za což mu patří minimálně kompliment. Shimano je doplněno o brzdový systém Avid Elixir R, který brzdí zapletené obruče Bontrager s náboji téže firmy obuté do rovněž bontragerovských plášťů XDX rozměru 26x2,4".

Dvorní koncernový dodavatel, pan Bontrager, nahazuje na Treky nejeden komponent a u našeho Remedy tomu nebylo jinak. Jeho logo najdete na sedle, sedlovce, představci i řídítcích. Celková hmotnost tohoto biku sakum prásk vychází včetně pedálů na 14,2 kg.

Přečteno - 41984x Tagy: test testy trek
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Northwave Extreme XCM
    Fotogalerie: Northwave Extreme XCM
  2. Testy - RecenzeTEST: Northwave Extreme XCM
    TEST: Northwave Extreme XCM
  3. Testy - RecenzeTEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
    TEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  5. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  6. TechnikaFotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
    Fotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #26 petr.ice.stuka - vloženo: 17.12.2011 v 17:54:45

    "To nejzajímavější ale najdeme v zadní partii. Tam totiž Trek soustředil veškerou svou pozornost i technologickou gramotnost. Čtyřčepová zadní stavba má ostatně jako včechny ostatní zadní stavby z jiných modelových řad Treku, k dispozici hned několik vlastních technologických řešení. "

    to snad neee, trek a 4cep? trek mozna soustredil svou pozornost i technologickou gramotnost, ale autor vskutku nikoli! Navíc to nebyl tTrek, ale patent Dave weagla, ktery zachranil budoucnost znacky. Jinak by dodnes jezdili prepaklej jednocep jako Kona

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #25 petan - vloženo: 30.06.2010 v 00:12:11

    odpověď na michal — #24 Pokud si to myslíte, tak si to myslete, snažil jsem se vám vysvětlit že to tak není, ale zřejmě máme rozdílný názor na ovoce.

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #24 michal - vloženo: 29.06.2010 v 14:16:00

    odpověď na petan — #23 aha... takže příště v testu sjezďáka můžete napsat, že je k ničemu, protože nejede jako silnička, a bude to úplně stejná informace... míchání jablek s hruškama...

    1. na tento komentář reaguje petan — #25
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #23 petan - vloženo: 29.06.2010 v 12:00:01

    odpověď na michal — #21 |Ale přesně o tomhle ta informace je. Někdo chce radši lehký Allmtn s rezervou ve zdvihum který není na freerie, ale má víc zdvihu a někdo zase hledá dostatečně robustní kolo a přitom mu stačí stejný zdvih. Když bych do toho srovnání ještě zařadil Cannondale Jekylla, byla by to další drsná porážka Remedy.

    1. na tento komentář reaguje michal — #24
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #22 michal - vloženo: 29.06.2010 v 11:56:42

    stejně tak u SC je blur lt trail bike a ne enduro na úrovni remedy, od toho je tam heckler a teď ten novej butcher... ostatně sami to tak maj zaškatulkovaný, když už se chcete ohánět skladbou nabídky výrobců...

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #21 michal - vloženo: 29.06.2010 v 11:48:27

    odpověď na petan — #20 no výrobci ať si škatulkujou svoje kola jak chtěj, ale zrovna stumpjumper podle mě není enduro kolo na úrovni remedy, ale spíš toho fuela ex, nevím, čemu u treku by pak mělo odpovídat enduro, ale to je jedno, každopádně napsat, že remedy nejede jako stumpjumper a na základě toho ho pohanět, to mi přijde fakt trochu mimo...

    1. na tento komentář reaguje petan — #23
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #20 petan - vloženo: 29.06.2010 v 11:27:46

    odpověď na michal — #19 Samozřejmě, že ano. Když se podíváte na sklatbu nabídky Treku, tak uvidíte, že TopFuel a Fuel EX jsou XC a trail biky, Remedy je naturalizované Allmtn Enduro a Scratch má obšťastnit zastánce freeride. Nejde v porovnávání jen o to, jestli je Ramedy přesně stejné vlastnostmi a zdvihem s konkurencí, ale také o to, jak se k obdobným modelovým řadám staví jednotliví výrobci. Trek prostě v tomto segmentu nic než Remedy nenabízí a proto je potřeba ho také tak brát.

    1. na tento komentář reaguje michal — #21
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #19 michal - vloženo: 28.06.2010 v 18:46:38

    odpověď na petan — #3 a ten Stumpjumper a Blur LT maj bejt ty kola stejný kategorie, jak se píše v závěru?

    1. na tento komentář reaguje petan — #20
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #18 BikerX - vloženo: 27.06.2010 v 23:58:04

    odpověď na Milan — #17 Jo to je pravda, akorát by mě zajímalo kolik z vás, co tu dokola furt jen nadavaj, zná vůbec testridery MTBS a odváží si posuzovat jejich zkušenosti s čímkoli? Za sebe musím říct, že já se je rozhodně posuzovat neodvážím. I když některé znám a řešit to podle fotek, je totální magořina.

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #17 Milan - vloženo: 27.06.2010 v 22:40:22

    Vzdy bude ten test objektivni natolik, kolik zkusenosti s technikou jizdy na kole ma testovaci jezdec. Kazdy at si to prelozi jak chce.

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #18
    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #16 petan - vloženo: 27.06.2010 v 18:22:14

    odpověď na hona — #14 Pochopitelně že máš naprostou pravdu. Focení testu nemá v podstatě s vlastním testováním vůbec nic společného. V mnoha případech se totiž fotí hned několik kol najednou a musí se najít kompromisní lokalita, kam se dá dostat jednoduše autem, aby se nemusely tahat daleko blesky a težká fototechnika, kde se najdou spoty zajímavé pro víc kol, optimálně jak otevřené průhledy, tak les s technickým sjezdíkem a tam se pak cca 3 hodiny jezdí na pár metrech furt dokolečka, dokud není tester a fotograf spokojeni s výsledkem. Těžko totiž asi nafotíte super fotky při závodě na Krali Šumavy, nebo na 50 km dlouhém švihu kam foťák ani fotograf nejde jednoduše dopravit.

    Pravda, pak nastane kompromis typu "obrubníkových" skoků, mimochodem ten na fotce v článku byl sice relativně nízký, ale díky slušné rychosti se skákalo minimálně 6 metrů daleko, ale to je prostě o těch výše uvedených kompromisech.

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #15 hona - vloženo: 27.06.2010 v 17:16:52

    komentář byl smazán

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #14 hona - vloženo: 27.06.2010 v 17:16:46

    Tak tady se zase musim zastat mtbs... ta fotka je fotka k článku, nepochybuju že v testu se najezdí spousta km a až pak, nebo před tim, dokud kolo drží pohormadě, se sejde tester a fotograf a něco nafotej. Tohle se resí v diskuzích dokola na vsech servrech kde jsou nejaký testy, cehokoliv...

    1. na tento komentář reaguje petan — #16
    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #13 John Tequila Lemon - vloženo: 27.06.2010 v 14:53:54

    odpověď na petan — #11 Jsem psal HC enduro ... a to neni freeride. Ale ja uz to nemam chut resit. Ja na tomhle serveru clanky ctu, neb me vetsinou bavi a dozvim se kde co. PR clanky nekomentuju, je to PR a to se dnes delat musi, jinak se neprezije. A rozhodne se neda rict, ze bych se ani v tech nic novyho nedozvedel, takze je ctu taky. Ale sorry, test kola, vypada jinak ... Tim nerikam, ze vsechny testy kol tady stojej za prd. Ale kdyz testujete Enduro kolo, testujo ho proboha jako Enduro. Jedna fotka ze skoku velikosti obrubniku stanice autobusu MHD to uz fakt nezachrani ... Ale je mi jasny, ze to tu (ten test) budete hajit az do padnuti ... Ja se ale az do padnuti nehodlam handrkvat. Jdu jezdit ... na Remede co nejede do kopce.

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #12 John Tequila Lemon - vloženo: 27.06.2010 v 13:36:32

    odpověď na BikerX — #8 Mozna jsem i psychopat, ale hlavne ctu co kdo napise ... a tezko se muze visackou "Test" oznacit tento clanek ;-). Tam je problem. V casti clanku, jdeme do terenu, nejak postradam ten teren. No ale sem zapomnel, co je na netu, to je svaty ;-). Uz to nehodlam resit.

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #11 petan - vloženo: 27.06.2010 v 12:03:08

    odpověď na John Tequila Lemon — #7 Remedy rozhodně není freeride bike určený pro tvrdé zacházení a nějaké drsné dropy. Fakt, že s trochou štěstí se na něm dá jezdit i v drsnějším terénu je sice pravda, ale i díky nové vidlici to prostě není kolo určené ryze na extrém. V nabídce Trek pro tyto účely přidal Scratch, který vydrží a sjede daleko víc, na druhou stranu Hmotnost a vrchařské schopnosti jsou u něj nic moc. Z mého pohledu je prostě Remedy násilně předělaný hybrid, který byl původně víc freeride a teď ho zmodifikovali víc do Allmtn, ovšem ty kompromisy jsou na něm znát a ačkoliv někomu možná vyhovovat můžou, tak trend těchto kol se dnes ubírá jiným směrem.

    Možná ře o dvě kila lehčí karbonový Remedy bike bude působit jako supr jezdivé enduro, ale v tomto případě je na MX hmotnost velmi podprůměrná a na FR zase zdvih přední vidlice velmi malý.

    1. na tento komentář reaguje John Tequila Lemon — #13
    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #10 kesu - vloženo: 27.06.2010 v 11:48:56

    Ahoj,

    Remedyho jsem jezdil rok,bracha ho jezdi i s tlumičem DHX Coil. Remedy rozhodne neni spatny kolo,naopak je to velmi zdarilej kompromis mezi AM a EN. Citlivost zadni stavby je příkladná.Mimochodem hmotnost rámu v Lku s tlumičem,rychloupínákama a hlavkem je 3112 g což je v této kategorii dost dobrý výsledek,problém hmotnosti je spíše osazení.

    Nicmene na tvrdsi enduro byhc ho nedoporucil z toho důvodu,že chodí příšerně po dorazech. Jakýkoli větši skoky znamenaj okamžitě tvrdej doraz. To kolo potřebuje DHX air s malou komorou.Pak by se to dalo použít i na větší enduro.S těmahle tlumičema se zvýšenou linearitou je to na skákání dost problém.

    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #9 Max - vloženo: 27.06.2010 v 10:37:24

    Ty v*le, to je zase test... tohle je akorát prezentace výrobku, ne test... se můžu podívat do katalogu a je to to samé jako tento článek... jak se dělaj (a píšou) testy se podívejte třeba na cykl.cz... že byste se na kole třeba projeli a ne jen ho vyfotili opřené na louce???

    odpověz na tento komentář
  19. avatar
    #8 BikerX - vloženo: 27.06.2010 v 08:23:07

    odpověď na John Tequila Lemon — #7 Nejseš ty trochu psychopat ? Nebo dost člověk ve schýze, když furt jenom opakuješ, že sis to koupil, že je to super a lepší než cokoliv jinýho, ale běda tomu, kdo má jinej názor.

    1. na tento komentář reaguje John Tequila Lemon — #12
    odpověz na tento komentář
  20. avatar
    #7 John Tequila Lemon - vloženo: 26.06.2010 v 22:54:11

    odpověď na petan — #3 Tohle mě moc nepřesvědčilo, bez urážky. Remedy je HC kolo na HC zacházení ... fotka ze skoku je tak pro XC kolo. To taky bez urážky, prostě skok je pidi. Remedy je na dost "hrubej" terén, nevím jak to napsat. A něco o tom vím, 20 let jezdím XC (dřív i ČP) a z nudy ;-) na XC jsem si pořídil na stará kolena i sjezdové Demo před čtyřmi lety. Letos jsem dospěl do fáze Remedy. Z kopce jede opravdu dobře a to i v bordelu, skoky zvládá bez potíží ... sice to sjezdový kolo není, ale s tím sem si ho nepořizoval. A na to co dovede směrem dolů, tak nahoru mazec ... sorry, ale z kopce dolů Spešl St a Santa C. B. Remedě nestačí ... to by se to muselo srovnávat s trochu jinejma kolama z nabídky těchdle firem ... a mám to všecko taky najetý. Prostě jsem věděl co kupuju. Příště musíte EN kolo na HC zacházení testovat v HC enduro terénu ;-) ... A opět se vracím k velikosti rámu, jak je velký test rider? ... protože největší rám (tedy celé kolo) co do CZ na testování Remedy 8 byl 18.5, taky jsem to kolo měl doma. Dost malej rám, do kopce to nešlo, z kopce při kudle krátký ... tak na bikrosku to bylo. Měřím 188. To by sedělo človeku tak kolem 175. A nechci moc rejpat, ale konstatace o tom že gumy sedí ... asi jste to kolo moc nepodrtili. Kola se nezastávám jako jeho uživatel, já jsem věděl co kupuju, jak jsem už psal, dlouho jsem to vybíral ... kola se zastávám obecně, neb to je test netest ... články PR o firmě All(íkův)tréning ty ani nekomentuju ;-)

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #8
    2. na tento komentář reaguje petan — #11
    odpověz na tento komentář
  21. avatar
    #6 maverick82 - vloženo: 26.06.2010 v 12:44:16

    mě by celkem zajímal test k RM Slayer, který je ze stejné kategorie. Budete se mu na MTBS taky věnovat?

    odpověz na tento komentář
  22. avatar
    #5 hona - vloženo: 26.06.2010 v 08:11:22

    ech, tak jsem zmaten a musim se asi omluvit, koukám na tabulky v článku a ty úhly jsou podle ní skoro totožný. Pravda je že jsem svoje info o úhlu "prodal" tak jak jsem "koupil" u prodejce na stánku a už jsem si to neověřil. Tak sorrrí. Ostatní moje dojmy ale sedí, fakt .-)

    odpověz na tento komentář
  23. avatar
    #4 Hóňa - vloženo: 26.06.2010 v 08:07:25

    odpověď na John Tequila Lemon — #1 Mluvíš mi z duše :-), včetně tech pneu. + Scott Genius, který je v konkurenčním srovnání, je o proti Remedy drncavá koza a do kopce jede o dost hůř i když je to úhlem potavení vidlice teoreticky víc trailbike než remedy. A lidi co remedy mají, na ní jezdí i maratony a ne uplně vzadu.

    odpověz na tento komentář
  24. avatar
    #3 petan - vloženo: 26.06.2010 v 06:26:07

    odpověď na John Tequila Lemon — #1 Myslím, že autor nějakou tu zkušenost z FR a EN má a zveřejněný názor v tomto testu vzniknul proto, že na Remedy přesednul v podstatě po delším ježdění Specialized Stumpjumper a Santa Cruz Blur LT. Přímé srovnání několika kol, přičemž Remedy z něj prostě subjektivně vychází co do jezdivosti nejhůř. Možná pokud byste si sedli na Remedy bez předchozích zkušeností s tímto segmentem, tak na vás může tohle kolo, ostatně stejně jako mnohá další zapůsobit, ale v autorovi zanechalo pocit poněkud línějšího ala na druhou stranu zase sjezdověji mechovějšího biku, kterému však víc slušela 36ka vidlice.

    Mimochodem na fotkách jsou vidět obě dvě SAG měrky právě proto, že jsme si s tlakem hodně pohrávali a to jak s podhuštěným, tak nadhuštěným tlumičem, abychom mohli zkonstatovat, to co je v článku.

    1. na tento komentář reaguje John Tequila Lemon — #7
    2. na tento komentář reaguje michal — #19
    odpověz na tento komentář
  25. avatar
    #2 Franta - vloženo: 25.06.2010 v 22:09:56

    Ta vykloubena noha v zatacce je fakt hrozna :X Potom asi nasledoval drzkopad :)

    odpověz na tento komentář
  26. avatar
    #1 John Tequila Lemon - vloženo: 25.06.2010 v 20:35:47

    No nevim, jaký zkušenosti s EN a FR má člověk co to psal. Já jezdím Remedy 9.8 a řekl bych, že ty potíže co jsou tu popsaný nemám ... je to prostě enduro kolo na spíš hrubší EN zacházení a přitom mě překvapuje jak dobře jede kupředu a do kopce, chce to mít jen správnou velikost rámu a správně nastavit tlak tlumiče. "Jezdivost" kola je dost nadstandardní, na tuhletu "kategorii" kola. Jediná slabina sériovýho modelu jsou gumy, rozhodně bych je nepospal tak, jak se tu řeklo ... je to guma na **** i za sucha, nepodrží v žádné situaci. Jinak supr kolo, spokojenost na 100%.

    1. na tento komentář reaguje petan — #3
    2. na tento komentář reaguje Hóňa — #4
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744