Jsou věci, na kterých se nešetří. Nosiče Thule jsou nejlepší

Pokud jezdíte s automobilem na dovolené s větší výbavou a potřebujete střešní box nebo vozíte lyže či kola, rozhodně si pořiďte nosiče, které jsou špičkou na trhu. I když jsou Thule výrobky o něco dražší, vrátí se vám to v délce jejich životnosti, ale i v různých detailech, díky kterým jsou daleko před jinými výrobci.

Autor: Placená inzerce
Jsou věci, na kterých se nešetří. Nosiče Thule jsou nejlepší

Střešní nosiče, které oceníte díky mnoha detailům – to je Thule

Nosiče Thule, to je celá škála výrobků, kterými skvěle vybavíte svůj vůz. Díky nim se stane ještě přátelštějším pro vaše cesty. Základem jsou střešní nosiče, na které se pak upevňují další pomocníci. Není střešní nosič jako střešní nosič. Ty od švédské firmy Thule jsou do detailu promyšlené, bezpečné, nadstandardně funkční, kvalitní, a k tomu je vidět, že na jejich vzhledu pracovali i skvělí průmysloví designéři. V e-shopu Prodejnath.cz si snadno najdete střešní nosič právě pro váš automobil. Stačí si zvolit značku vozidla, rok výroby a model vozu. Na každý vůz totiž pasuje jiný model nosičů. Vyberete si je i v různých povrchových úpravách či na základě typu uchycení.

Udělejte si v autě místo díky střešním boxům

Na střešní nosiče pak snadno umístíte, cokoliv převážíte, ale zejména další praktické autodoplňky. Nemusí být pouze od značky Thule, ale pokud chcete opět kvalitu, rozhodně nezaváhejte a sáhněte po nich. Značka nabízí krátké i dlouhé střešní boxy, látkové střešní boxy a taktéž speciální boxy na tažné zařízení. K dispozici jsou v titanové barvě, antracitové i černé s leskem. Investice do střešního boxu se vyplatí. Umožní vám uvolnit si prostor ve vozidle. Navíc cestování se stává pohodlnějším a rovněž bezpečnějším. Box na střeše perfektně sedí a věci jsou v něm bezpečně uloženy. V automobilu mohou být naopak nebezpečné. Stačí prudší zabrzdění.

Přemýšlejte, co budete ve střešních boxech vozit a podle toho volte jejich velikost. Ty delší hravě odvezou i lyžařskou výbavu pro celou rodinu, včetně lyží. Na větším autě nezabere střešní box ani celou šířku střechy. Na letní dovolenou si snadno zabalíte zavazadla do boxu a vedle se ještě vejde kolo. Box je prostě pro cestovatele naprostou nezbytností. A ocení jej i chalupáři, kteří se každý týden stěhují na chalupu a po víkendu zase zpátky. Pomůže i podnikatelům, pro které jsou pick-up či dodávky zbytečné, ale přesto ocení větší prostor, ve kterém navíc nehrozí znečištění interiéru.

S nosiči kol se konečně rozjezdíte

Ne na autě, to už nejspíš jste, ale na kole. Výlety pouze po okolí dlouho nebaví, a to ani když máte poblíž kvalitní cyklostezky. Vždy se hodí hodit kola do auta a vyrazit o něco dál. Někdy to může být pouhých pár kilometrů, kterými se přiblížíte, a výlet na kole se pro rodinu nestane utrpením, ale zůstane parádním zážitkem. Do auta se však kolo vejde málokomu, už vůbec ne kola pro celou rodinu. Ideální je kola umístit na nosiče. Nosiče kol Thule nabízí maximální bezpečnost při převozu i jednoduchou manipulaci s koly. Vybrat si můžete střešní nosiče na kola, nosiče na kola na tažné zařízení, nosiče na kola na 5. dveře, speciální jsou pak nosiče na elektrokola.

Máte někdy strach, že kola mohou z nosiče spadnout? Ne z toho od Thule. Na těchto nosičích drží kola skutečně pevně.

Na střechu patří i lyže a snowboardy

Jestliže jste milovníky zimních sportů, určitě oceníte i Thule nosiče na lyže a snowboardy. Díky těmto nosičům dostanete rozměrnou zimní sportovní výbavu mimo prostory automobilu. Cestování je opět pohodlnější a bezpečnější. Lépe chráněná je i samotná sportovní výbava. Lyže tak můžete vozit jak ve střešním boxu, tak na speciálních střešních nosičích. Do boxu pak snadno naházíte lyžařské boty, helmy a další vybavení. Střešní nosiče se hodí pro všechny typy lyží: pro sjezdové, skialpy i běžky. Taktéž pro snowboardy. Upevňování je velice snadné a rychlé.

Zkuste s Thule i zážitkové stanování

Rozbít stan v kempu standardně na zemi, to už je trochu nuda. Thule nabízí autostany přímo na střeše vozidla, nebo takové, které kombinují prostor na střeše a vedle automobilu. Je to skutečná romantika a neopakovatelný zážitek pro každého, kdo se na tento trip vydá. Naprosto nadšené budou děti. Pořizovací cena stanů je sice větší, než je tomu u turistických, ale díky této investici předěláte svůj vůz na skutečný výletní bungalov. Nemusíte za sebou tahat žádný nepraktický karavan, ale ani se vázat na vhodné ubytování. Autostan připravíte na noční odpočinek za pár minut. Stan vás vyjde sice jako jedna luxusnější rodinná dovolená, ale rozhodně vám to pak vynahradí neuvěřitelnými zážitky, který s ním na svých autovýpravách zažijete. Konečně poznáte tu pravou dovolenou. A autostan vám vydrží roky.

Autostany Thule mají kapacitu pro dvě nebo tři osoby. Jsou vyrobeny z mimořádně odolného materiálu, který jednak odolá jakémukoliv počasí, současně je též UV odolným. Nehrozí plísně, jsou perfektně ventilované, pěnová matrace zajišťuje maximální komfort při pobytu ve stanu. Se stany má firma již 10 let zkušeností a skvělé odezvy od zákazníků. Vývoj navíc nestagnuje, ale firma své autostany neustále inovuje a vylepšuje.

TIP: Pokud si chcete autostan Thule vyzkoušet či jej na vlastí oči vidět, firma Střešní nosiče BöHM se sídlem na Praze 9 – Hloubětín je jedinou v České republice, která má tyto stany fyzicky vystaveny ve své prodejně.

S Thule už od narození? Pořiďte si pro novorozence kočárek Thule

Kdo jednou vyzkouší Thule produkty, bude již chtít u této švédské kvality zůstat. Víte, že značka vyrábí i dětské kočárky? Do města, na sport i pro dvojčata. K nim samozřejmě dokonalou a bohatou výbavu. Jestliže chcete mít skutečně designově a funkčně povedený kočárek v top kvalitě, podívejte se na kočárky Thule a vyberte si model, který vám nejvíce vyhovuje. S dalším autovybavením od Thule jej budete i snadno převážet.

Přečteno - 5796x Tagy: nosiče thule
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. DoplňkyŠvédské střešní nosiče a boxy Thule vás přepraví na českou dovolenou
    Švédské střešní nosiče a boxy Thule vás přepraví na českou dovolenou
  2. ServisPůjčovna nosičů a boxů na auto vás vybaví na lyže, na kolo i jinou dovolenou
    Půjčovna nosičů a boxů na auto vás vybaví na lyže, na kolo i jinou dovolenou
  3. DoplňkyNákup nosiče kol na auto: Jak vybrat ten správný?
    Nákup nosiče kol na auto: Jak vybrat ten správný?

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #2 YZ - vloženo: 24.01.2023 v 20:01:16

    Souhlas👍

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #1 Pajan - vloženo: 24.01.2023 v 15:54:30

    Takové nosiče Atera jsou, troufnu si říci lepší. Hlavně jsou šetrnější ke karbonovým rámům, protože mají vychytanější systém uchycení rámu.

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744