Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

G23

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na Boadicea — #38 Právní cesta nebude určitě jednoduchá, a přímo na svaz ani nezabere. Svaz je právnická osoba, určitě nedal nominační kritéria ve formě závazné smlouvy, ve stanovách bude, že má nezadatelné právo o nominacích rozhodovat a měnit je dle svého uvážení a to kdykoliv! Myslím, že jediná cesta je přímo na tu osobu, co přislíbila nominaci na základě těch kritérií, která se pak nedodržela, tedy dá se říct, že uvedli někoho úmyslně v omyl, tedy podvod, ze kterého poškozeným vznikla škoda…i to bude dost těžké…

30.06.2024 18:36:27
Divoká Crans Montana viděla spanilou jízdu Pidcocka a Lecomte

odpověď na ladam — #2 Přesně! Jsou to srabi, kteří se nedokážou postavit přímo a uznat chybu, tedy ten podraz. Navíc se vlastně ukazuje, jak je ta kategorie U23 nesmyslná, nebo jako to říct. Někdy se hodí říct, jsou mladí nemůžou jezdit přeci s dospělými, jindy jsou dost staří aby mohli jet s dospělými. Tahle kategorie vlastně vůbec nemá být! Správně by bylo, 15 až 16, 17 až 18, 18 až 20, a pak Elite, nic víc nic míň, a ono to tak i dříve velmi podobně vypadalo...Ti dobří se sami prosadí už těsně po 20., a ti co jezdí průměrně U23 stejně skončí v průměru Elite, to je konstatování, ne odsudek, vyhrát může vždy jen jeden. Jen ta kategorie U23, nejen v cyklistice, je marná!

24.06.2024 07:58:38
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na orwell — #34 Je vidět, jací to jsou srabi!!! Nabylo tam nic sprostého, ani útočného!

24.06.2024 07:48:29
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na midlander — #31 Přečti si ještě jednou, co píšu o sportovní hodnotě OH... .-)

19.06.2024 16:15:19
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na zirecek — #27 Ty holky do toho netahejte! To je svědomí těch dvou, co dali dohromady ty tři hlasy...

  1. na tento komentář reaguje nossanek — #29
18.06.2024 12:35:32

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744