Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

tgi

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
MČR v cyklokrosu Mladá Boleslav - Výsledky

Hoši, přestaňte se zabývat maličkostmi a raději se na youtube koukněte na mistrák v Holandsku. To Vám zlepší náladu.

16.01.2023 16:17:13
Boroš sedmý na mistrovství Evropy v cyklokrosu, Zemanová osmá

odpověď na tgi — #3 zhlédnout

08.11.2022 11:54:01
Boroš sedmý na mistrovství Evropy v cyklokrosu, Zemanová osmá

Doporučuji shlédnout celý závod chlapů. Po delší době fakt zajímavý závod. Nejdřív jsem se kouknul jen na poslední dvě kola. To bylo na youtube dostupné už v neděli večer. Ale to bylo nic moc, závod byl už rozhodlý. Včera jsem si pustil celý závod z youtube bez komentáře. A fakt super !!

  1. na tento komentář reaguje tgi — #4
08.11.2022 09:59:01
Belgický cyklokrosař Toon Aerts pozitivní na doping

Letrozol je na seznamu látek, které jsou během soutěže i mimo ni vždy zakázány. Lék se předepisuje na určitý typ rakoviny prsu a někdy i na sníženou plodnost, ale lze jej zneužít i k dosažení lepší výkonnosti. Sportovci, kteří zneužívají anabolické steroidy, mohou použít inhibitor aromatázy, jako je letrozol, k potlačení tvorby estrogenů, čímž se sníží nebo zabrání nežádoucím účinkům anabolických steroidů.

Zdroj: https://www.wielerflits.nl/nieuws/toon-aerts-op-non-actief-na-vondst-dopingproduct-in-urinestaal/comment-page-2/#comments

18.02.2022 13:40:06
Marianne Vos poosmé světovou šampionkou! Nash třináctá, Kopecky desátá

Nevíte někdo jaký mají v Nizozemí systém na výchovu talentů v cyklistice, zejména v dámských kategoriích ? Je to zázemím, profi-stájemi, sportovními třidami, rodiči, trenéry, oblibou mezi dětmi ? Mne napadá jen určitá podobnost s rychlobruslením, kde rovněž v dámských kategoriích Holanďanky dominují, a i tam mají silný klubový systém....

02.02.2022 09:22:03

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744