Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

SlimTim

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Na čem jezdí čeští hoši světový pohár?

Moc pěkný, víc takovejch bikechecků. Pěkný vidět, že se nevozej jen ty nejvyšší řady komponentů. Akorát ty Wtb Ci24 430g ráfky mě trochu překvapily, čekal bych o 100g lehčí.

30.05.2018 14:57:50
TEST: Whyte T-130 SR

Aha, výšku jezdce jsem našel někde v půlce článku. Jak nevidim v úvodu výšku jezdce a u toho velikost kola, kterou bych volil, tak mě to vždycky vypne a už koukám jen po obrázcích a číslech v textu. A na osazení a tabulku geometrie koukám na webu výrobce...

25.05.2018 21:24:44
TEST: Whyte T-130 SR

Pro spoustu lidí by určitě bylo užitečný, kdyby se k testovaný velikosti a reachi zmínila i výška testujícího jezdce. Tabulky velikostí má každej výrobce jiný a kdo neví co ty centimetry a milimetry znamenaj a jak se při jízdě chovaj, pak může velice lehce sáhnout po nevhodný, většinou menší, velikosti.

25.05.2018 20:52:17
Bell Sixer vs. 4Forty

Trošku mě vystrašila informace, že helma dobře sedne na kulaté hlavy, tak snad s FloatFitem mi bude sedět i na užší. Bellku jsem ještě nevozil, ale už je na cestě, tak uvidíme. Původně jsem chtěl kvuli omezenýmu výhledu na IXS Trail dokoupit jen XC helmu, ale zatim to vypadá, že pořídim obě dvě.

05.04.2018 20:58:29

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744