Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Aleš Procházka

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Na olympijské hry míří Holubová a Cink

Celá tahle diskuse je smutný obraz toho, kam to XCO v Česku dotáhlo 12 let po zlatě Jardy v Londýně (Škarna 12, Ondra 14.), Katka Nash 14., Rio 2016 Jarda stříbro (Ondra 14., Škarna 22.) , Katka Nash 5., Tokyo Ondra DNF, Jitka 22. Když škrtneme multitalent Katku Nash (v roce 1993 jsem byl u premiéry Katky Hanušové v Českém poháru v Písku), která se sportem baví v úplně jiných podmínkách a prostředí, tak všichni osvědčení jezdci postupem času dozráli, zestárli a nikdo z mladých je nenahradil a ani jen tak nenahradí. Minimum rozvoje disciplíny v regionech způsobuje, že všichni mládežníci objíždí a ucpou národní pohár, aby po juniorech zjistili, že mají jet v posledním ročníku střední školy závody s Cinkem, Marrotem, Terpstrou a...skončí. Nemají možnost jet závody U23 a podle pravidel UCI skončí po 30 minutách, jako ve starších žácích. Vykašlou se na cyklistiku nebo se pustí na pohodu do maratonů. Ten systém je celej nastavenej blbě, za rozvoj a výsledky disciplíny má někdo vliv i odpovědnost, přináší to i přístup k veřejným a svazovým financím a to je pevná pavučina vztahů. A z té provázanosti pak vzniknou prasárny a ohýbání pravidel. Třeba to časem někomu začne vadit, že v jarních závodech kadetů startuje 120 kluků a v mužích z nich pojede tak 1-2 z ročníku. Vlastně i to je důvod, proč moji kluci utekli na silnici s cyklokrosem, protože si fakt dobře zazávodí.

12.06.2024 08:35:41
Rockrider představuje řadu E-Explore

odpověď na leszczynski — #2 Celý obsah MTBS.cz je volně přístupný bez předplatného, příjmy tvoří komerční inzerce a tu tvoří trh. V sobotu jsme u Helfštýna viděli věci zase a level vyšší, čtyřčlenná rodinka na e-bike-fullech, matka s přilbou, děti 13+16+otec bez škopku, 9 lidí z 10 jelo z hradu bez přilby, takže se člověk nesmí divit, rozčilovat a jen to přijmout :- )

10.04.2024 09:27:49
TEST: Crussis Legend 68

Přemýšlím o cyklistické byznysové bublině, jak dlouho ještě bude nafouknutá. Při pátku malé zamyšlení, e-bike Crussis "legenda" za 200k versus cestovní adventure motorka Suzuki V-Strom 650 za 200k. https://bikes.suzuki.cz/motocykly/v-strom-650-abs-m3

Kolik dílů tvoří kolo a motorku? Užitná hodnota, jak dlouho ta věc bude fungovat, poměr cena výkon? Snad se tu nikdo neurazí, já si motorku kupovat nechci, ale když už jsou tady v testech kola s motorem, tak je shodná cena těchle dvou věcí k zamyšlení.

22.03.2024 09:26:19
Opatrný optimismus - naznačují výsledky ze 4Q/2023

odpověď na petan — #2 Máš recht, zrovna včera byly skvrny na slunci a od 15:00 do 17:15 jsme prodali 6 kol. (asi tolik, co od listopadu) Dnes opět tradičně mrtvo, ale servis jede od začátku ledna na 110% :-)

28.02.2024 15:12:49
Jan Vastl se loučí s vrcholovou profesionální kariérou, u cyklistiky však zůstává

Ještě ke kariérním výsledkům Honzy Vastla: nejlepší výsledky trochu zanikly ve stínu kariéry Jardy Kulhavého a 4. a 6. flek na MS XCO MTB U23 jsou v kontextu současnosti jak z jiné galaxie. A pod Ondrou Cinkem aktuálně není nikdo, kdo by se dokázal alespoň přiblížit světové špičce. Víte, že v tomto okamžiku nemá Česko v mužích nárok ani na jednou místo v olympijském závodě? Česko kleslo na 19. místo pod Chile: https://www.uci.org/discipline/mountain-bike/4LArSj7CKcytMrGEDtKwkb?tab=rankings

10.02.2024 18:30:48

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744