Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Petr K

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Biketour 2021: Dolní Morava – traily ve velkém stylu

Jestli je něco symbolem úpadku MTB cyklistky, resp. jejího zprofanování, docela jistě to nejsou ebiky, ale právě tahle absurdní "bike centra". I když uznávám, že úplně nejvíc je pupkáč v profi dresu, který si půjčí ebike aby se nechal nahoru vozit lanovkou. A že takových je :-D

27.08.2021 10:05:17
Trailovné? Přispívat je normální

Když si projdu ferratu taky mi přijde normální přispět nějakou tou stokorunou tomu, kdo ji postavil a udržuje. Na druhou stranu, mě "trailové ježdění" smysl nedáva. Jsem vlastně trochu alergický na tenhle termín. Celý MTB směr cyklistiky přece vznikl proto, abych mohl na kole mimo silnice, ven do přírody bez toho abych ji musel ohýbat podoby kdy bude "k ježdění". Využít už dávno vzniklé cesty a pěšinky. A že jich v naší krajině je! Místo toho je dneska cool vzít krumpáče, lopaty a někdy i bagry a jít zase kopat do lesa samoúčelné pěšinky abych se mohl na tom svém celopéru pořádně vyřádit. Jedním slovem: absurdní. Trochu mě to poňouká na argument "když na to dva roky nesáhnem, ani tam ten trail nenajdete" odpovědět "v tom případě tam ani nikdy neměl vzniknout".

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #8
19.08.2021 10:37:15
TEST: Wahoo Elemnt Bolt 

Nezní to zle, bohužel Wahoo nenabízí tak propracovaný ekosystém jako má Garmin. Mám na mysli jak rozmanitost zařízení, tak integraci do smart světa. Alespoň z prezentace na jejich webu to tak opravdu nepůsobí.

Tzn. kdo se nezabývá jen cyklistikou, ale třeba taky rád chodí dlouhé treky po horách a zároveň chce mít na ruce něco, co si funkčně nezadá s regulérními smart watch, ten má smůlu. V tomhle je Garmin nepřekonatelný.

26.02.2021 08:32:02

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744