Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

ivob

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
SP MTB 2023: nové stránky, více živých přenosů

Eurosport platforma 639Kc rocne.

19.01.2023 19:35:54
Díky Jardo! Kulhavý pověsil kolo na hřebík

Super akce to byla. Diky

27.09.2022 12:29:09
České představení mládeže v Albstadtu zachránily juniorky Spěšná a Hanáková

Pridam pohled otce teprve osmileteho nadsence.

Tak nejak sdilim nazor ve smyslu “ lepsi byt hladovej, ale mit chut”, ale letos co junior zacal trochu vice casu travit na kole tak v podstate zavodeni vyzaduje, takze taky uvazuji zda soutezeni kazdy vikend (zatim v regionu) neni prilis. Jenze junakova prvni veta po dojeti do cile je na jaky zavod se jede pristi tyden?

Mam mu tedy zavodeni odepirat….?

Soucasne jej bavi technictejsi jezdeni, za domem mame par palet a prken, postavime drahu a o zabavu je postarano, taky v prilehlem lese je schopen do nekonecna brousit na minitrailu.

Jinak nejaky cileny trenink zatim nevede akorat obcas navstivi “cyklokrouzek” kde se nejezdi na vykon, ale resi se prave technika jizdy– spravny postoj, spravne prejeti prekazky, technika skoku apod.

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #42
  2. na tento komentář reaguje Aleš Procházka — #43
19.05.2022 10:54:53
Ondřej Cink havaroval v tréninku, zítřejší C1 v ohrožení

Vysledky:

https://cimtb.com.br/images/2022/04/CIMTB-PETROPOLIS-RESULTADOS.pdf

04.04.2022 19:56:54

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744