Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

rezovous

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
TEST: Mondraker Chrono Carbon

Nelíbí se mi škatulkování: nejvyšší karbony jsou pro závodníky, levnější karbony pro hobíky a hliníky pro rekreanty. Jako kdyby si ani nešlo představit závodit na levnějšm karbonovém, nedej bože hliníkovém kole. Závodím asi 18 let a jen na biku najezdím ročně přes 10000 km a musím říct, že ty nejdražší karbony vidím paradoxně častěji u rekreantů a hliníky u závodníků. Toto není výtka autorovi, řekl bych, že je to způsobeno nutností výrobců rozdělit kola do nějakých tříd. Článek je hezky napsaný, postrádá gramatické chyby p. Bureše, což je dobře. Ze zkušenosti můžu ke kolu dodat, že je to asi nejuskákanější a nejvrtkavější stroj, který jsem měl tu čest sedlat.

21.04.2021 06:48:32
Gravel bike - Alltraining cycling academy

Atipická řidítka :D

Lidi...tohle už je vážně moc...

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #2
17.02.2021 20:38:41
TEST: Shimano Deore 1x11

Pane Bureši,

hezký test, sám si sadu na kolo plánuji pořídit, děkuji.

Kdybyste mohl časem přidat i test brzd, byl bych moc rád.

Jen bych rád podotknul, že vaše čeština je otřesná. Tolik chyb, ať už v interpunkci nebo po stylistické stránce...jeden se pak nemůže dočkat, až článek skončí. Ale vzhledem k tomu, že žijeme v době, kde múže být redaktorem každý, není se čemu divit.

Možná byste se měl držet kratších článků a příliš se nerozepisovat.

Mějte se.

Martin

  1. na tento komentář reaguje vlamo1955@gmail.com — #12
20.11.2020 21:58:34

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744