Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

vicktorioo

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
TEST: Van Rysel E-GRVL HD

odpověď na Frybis — #6 A bavíme se stále ještě o tomto egravelu? Nemám nic proti e-bike, když to dává komponenty a vybavením dobrou sílu a dojezd. Debatu jsem začal jen kvůli tomu, že nerozumím filozofii právě tohoto kola. Nic víc, nic míň.

25.04.2024 17:16:34
TEST: Van Rysel E-GRVL HD

odpověď na Frybis — #2 :-) umění manipulace, nečtení a rychlejší reakce v praxi. Také mám děcko a vozil jsem ho ve vozíku a pak na shotgunu a celý život se teď točí kolem rodiny (proto valím každý den do práce na kole i v zimě a na chalupu 70 km skoro jen na kole, abych se pak mohl věnovat rodině) A chci zážitky z jízdy a proto budu jezdit na normálním kole nebo možná ne e-biku, který bude dávat smysl. Toto smysl prostě nedává.

  1. na tento komentář reaguje Babaja — #10
25.04.2024 17:12:48
TEST: Van Rysel E-GRVL HD

Celé jsem to přečetl, ale filozofii takového kola asi nepochopil. Proč bych na něčem takovém měl jezdit, když mám gravel 8kg a místo toho se tahat po rovinách s něčím co má skoro 15 kg? To přeci když si propočítám watty, tak umím ty kopce pomalu vyjet s 8kg kolem snadněji, než s dopomocí a po rovině fičím za své 35. No ni? Ale kupce si to možná najde... lenochy, co nevěří jak jezdí lehký celokarbon gravel!

  1. na tento komentář reaguje Frybis — #2
24.04.2024 17:16:21
KS boří mýty s vlastní odpruženou gravel vidlicí

odpověď na tntbiker — #1 Přesně!!! Ale pohyb v kruhu je pro lidsko typický :D Gravel mám, abych si užil zpevněné cesty popř. nouzově projel něco horšího. MTB mám, abych mohl do lesa a nic neřešil a silničku mám, abych mohl švihat dálky na silnici a nabral fyzičku a dostal se rychle na chalupu. Dávat na gravel odpruženou vidlici je prostě mimo. Hlavně váhově.

09.02.2024 20:19:32
TEST: Přilba POC Kortal Race MIPS - Volvo mezi přilbami

Tak hlavně že máme takovou osvětu, aby všichni při nehodě hledali v kapse telefon a načítali nějaká dat z helmy zraněné. Spíše ji odhodí, aby mu mohli položit hlavu a věnovat se první pomoci a dobře ho dokázali uložit. Ale marketingově to mají kolem nových helem zmáklé skvěle, hlavně že se sypou penízky.

16.11.2023 20:00:50

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744