Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Martin_St

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

Ještě poznámka pro pana Procházku - vy na sebe prosím můj poslední rýpanec nevztahujte, respektive ano, ale ne jako žert, vaše reakce byla asertivní a postrádala egoistické prvky:) Ale známkovat vás tu nikoho nechci:)

  1. na tento komentář reaguje Aleš Procházka — #204
05.01.2023 18:41:35
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

Ale vy jste se mi tu lads hezky rozpovídali:) Tolik vřelých a teplých slov, lidského pochopení, nepovyšování se, altruismu - aby člověk pohledal. Je vidět, že cyklisté jsou vnímaví, se smyslem pro rovnoprávnost, férovou diskusi a hlavně bez nějakých těch fyzických podpásovek... tak jo, žertuji. Každopádně moji studenti vám nepoděkují, právě jste se stali základem semestrálního zadání pro budoucí sociology, jsem velmi zvědav, jak vykreslí chování jednotlivců a vyčleněných skupin z této diskuse... s výsledky vás, obávám se, raději neseznámím. Ale jako vzorek jste perfektní.... Tak se tu mějte moc rádi a díky za ukázku vašich pravých já, bikeři a ebikeři. Btw - ekolo fakt mám a přemýšlím, jestli mi má být víc smutno z jedné nebo té druhé skupiny....tím myslím globálně, ne tady na foru.

  1. na tento komentář reaguje ladam — #202
05.01.2023 18:36:35
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

odpověď na Pavel Fiala — #159 když pominu trapnost prvních dvou odstavečků, chci se zeptat na ten poslední - odkud to víte, z čeho čerpáte nebo je to dokumentace typu - všichni si myslíme, že....?

  1. na tento komentář reaguje Pavel Fiala — #176
03.01.2023 15:22:50
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

odpověď na Tommy_25 — #138 Velmi dobrý komentář, vidím to podobně.

03.01.2023 15:19:36
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

odpověď na zbartos — #135 Tak tohle je pane Bartoši slušnej humor... zákaz vjezdu elektrokol na polní cesty? Jako aby se tam mountbikeři cítili zase víc jedineční a nepotkávali tolik lidí? A nemohl bych tedy já chtít ve stejném duchu, aby se zavedl zákon, že by tam neměli jezdit lidi na normálních kolech, protože překáží elektrobikerům? Chápete tu hloupost obou požadavků?

  1. na tento komentář reaguje zbartos — #177
03.01.2023 15:17:24

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744