Uživatelský profil
vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.
Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.
Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.
Váš tým MTBS.cz
Petra J.
Moje fotoalba
Název | Založeno Změna | Kategorie | Fotek Hodnocení |
---|---|---|---|
Nemáte žádné fotogalerie. |
Moje komentáře k článkům
Komentář | Datum |
---|---|
Petra radí: Proč ve stravě omezit bílou mouku LenkoS,kde je nepřesnost ve výroku "nekupovat jen mouku pšeničnou, ale i špaldovou"? To, že špalda je druh pšenice není v článku podstatné, jde o to, že má jinou výživovou hodnotu než pšenice jednozrnka,dvouzrnka, setá,...Nikde není napsáno, že to není druh pšenice. Jen není prostor rozepisovat, že to druh pšenice je. Stejně tak kritizujete, že nevysvětluji,proč konzumovat mouku celozrnnou. Vysvětluji, ale v zadání, jaké mám ( článek formát A4, cílová skupina: široká veřejnost v oblasti výživy průměrně edukovaných lidí)nemám prostor jít do detailů. Vy jste pouze rozepsala to, co jsem napsala já. Na táma vláknina, GI, špalda,...jsem schopna napsat samostatné články. Téma tohoto článku však bylo bílá mouka. Navíc zbytečné detaily a odborné termíny dělají článek nudným. Budu li u každé obilniny či pseudoobilniny uvádět její rodové a druhové jméno a u každé informace zdroj, kde jsem ji načerpala, stane se z článku nezáživné odborné pojednání. AD stravitelnost: nerozumím, proč jste vypustila z mého souvětí první část "Bílá mouka obsahuje zejména škrob a lepkové bílkoviny, kt. jsou pro organizmus větší zátěží...",nechala jen část druhou, tím změnila obsah sdělení a to pak zkritizovala. Vy se snažíte vymyslat chyby a kvůli tomu měníte mé výroky. Stravitelnost jsem řešila z hlediska obsahu škrobu a lepku, ne vlákniny! Rozepsala jste se o vláknině, ale ta nebyla tématem článku. AD kvalifikace: zřejmě patříte k lidem, kteří druhé soudí dle jejich titulů. Já si na těch svých nezakládám, používám je zřídka. Ale chcete li: mám vysokoškolské vzdělání, pracuji v oboru výživového poradenství. Mám státnice a osvědčení v oblasti sportu, výživového poradenství, psychologie, pedagogiky, cizích jazyků. Jsem teď pro Vás víc? Určitě ne :-). LenkoS.-přeji Vám hezký den. Petra Ježková.
| 01.06.2014 17:33:28 |
Petra radí: Které potraviny jíst a kterých se vyvarovat? Autoři níže napsaných jízlivých komentářů-neupřesnili jste,co se vám zdá tak strašně nereálné.Ráno 2 min. míchat kaši,upéct si domácí chleba, či jíst maso jen 2xtýdně? Vložit ingredience na chléb do pekárny trvá 1 min.,rozdělit jogurt do skleniček,zalít je mlékem a zapnout jogurtovač trvá 2 min.3 min. denně.Vy jste ráno v 8 byli na netu a věnovali svůj čas psaní komentářů.Je to o hodnotách a o tom,čemu chcete věnovat svůj čas.Těžko odpovídat na vaše dotazy-vy přece nechcete slyšet,že lze úspěchu dosáhnout poctivým tréninkem a správnou stravou.Bude-li někdo lepší než vy tak ho stejně odsoudíte jako toho co sype,zobe.Je to mnohem snadnější.Nesoudím a neurážím ty,kteří nevyznávají náš styl,neřeším kdo má pravdu.O tom to není.Žijeme každý jinak,máme naštěstí každý jiné hodnoty.Já nastínila ty naše.Až zase budete v komentářích odkrývat ty vaše,tak se prosím podepište a dokažte,že si za svými názory stojíte i neschováni za přezdívku.Přeji vám,jízlivým,hodně štěstí a více optimismu v pohledu na svět.Hezký den přeje ve státním sektoru ( a tudíž denně) pracující Petra Ježková.
| 02.05.2014 18:15:52 |
Moje příspěvky ve fóru
Příspěvek | Datum |
---|