Jaroslav Kulhavý představil svůj tým mladých nadějí

V letošním roce bude mládežnický cyklistický peloton v Česku rozšířen o nový tým, který vznikl v Ústí nad Orlicí pod patronací olympijského vítěze Jaroslava Kulhavého...

Autor: Pressnews
Jaroslav Kulhavý představil svůj tým mladých nadějí

Novinka pod názvem Jaroslav Kulhavy Cycling Team a je zaměřen na výchovu a podporu mladých talentů. „Začínáme s menším počtem závodníků, protože naším cílem je postupně vybudovat kvalitní zázemí a program pro mladé talentované jezdce s výhledem na reprezentaci České republiky,“ řekl Jaroslav Kulhavý. 

Týmové barvy budou hájit kadeti Martin Bartoš, Filip Stehno (oba roč. 1999) a junior Dominik Starý (roč. 1997).

„Týmu nepropůjčuji jenom své jméno, ale chtěl bych se aktivně podílet na jeho chodu a hlavně do něj vnést zkušenosti, které jsem získal. Chceme pomoci mladým a nasměrovat je správným směrem k vrcholové cyklistice,“ poodhalil plány Jaroslav Kulhavý. 

„Pro kluky je veliká čest, když mohou být v týmu olympijského vítěze. Děti z ostatních oddílů zase budou mít velkou motivaci, aby se do tohoto týmu dostaly. Pokud někdo bude mít dobré výsledky, dáme mu šanci,“ uvedl vedoucí týmu Jan Hlásecký.

Vznik týmu má logickou návaznost na rozrůstající se základnu mládeže v oddílech Pardubického kraje a na seriál dětských závodů pro základní školy s názvem Hledá se vítěz. „Máme zde vytvořen systém podpory mládeže, pořádáme náborové závody a díky tomu se zvyšuje členská základna v oddílech. Ti nejlepší pak najdou uplatnění v týmu Jardy Kulhavého,“ přiblížil záměry Jan Hlásecký

V závodním programu týmu bude prioritou Český pohár v cross country, v plánu jsou také starty v Českém poháru na silnici a cyklokrosu.

Jaroslav Kulhavy Cycling team je zastřešen převážně osobními partnery Jaroslava Kulhavého. Naši závodníci budou sedlat kola Specialized Stumpjumper Comp Carbon HT, k dispozici budou mít doplňky stravy Nutrend a oblečení od firmy Eleven. Dalšími partnery jsou Cyklo Žitný, Strabag a Seat.

„Ve fyzické přípravě spolupracujeme se společností Fitness2you, kde využíváme stabilizační cvičení, které určitým způsobem dokáže zvýšit výkon sportovce. Objemy budou jezdci moci konzultovat i s mým trenérem Viktorem Zapletalem,“ prozradil Jaroslav Kulhavý.

Jaroslav Kulhavy Cycling team můžete sledovat na jeho webu kulhavyteam.cz

 

 

Přečteno - 16208x Tagy: jaroslav kulhavý
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. Týmy a klubyKulhavý je zpátky na kole. Návrat na závodní tratě plánuje v květnu
    Kulhavý je zpátky na kole. Návrat na závodní tratě plánuje v květnu
  2. Ostatní závodyNejdřív skolený dikobraz a pak zlomená klička. Kulhavého den blbec na Cape Epic, kde končí
    Nejdřív skolený dikobraz a pak zlomená klička. Kulhavého den blbec na Cape Epic, kde končí
  3. Ostatní závodyBylo super zase vidět Nina v háku, řekl Kulhavý po 9. místě
    Bylo super zase vidět Nina v háku, řekl Kulhavý po 9. místě
  4. Ostatní závodyFilip Adel a jeho čtvrtý Cape Epic. "Je to čest jet s Járou," říká
    Filip Adel a jeho čtvrtý Cape Epic. "Je to čest jet s Járou," říká
  5. Ostatní závodyKulhavý s Adelem zbrojí na Cape Epic
    Kulhavý s Adelem zbrojí na Cape Epic
  6. Ostatní závodySunshine Cup: Terpstra a Hudyma zvítězili v Tochni, Čábelická 3.
    Sunshine Cup: Terpstra a Hudyma zvítězili v Tochni, Čábelická 3.

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #12 mlok - vloženo: 12.04.2014 v 17:21:01

    Trochu mě mrzí,že někdo vůbec může kritizovat takovýto projekt. Jarda se snaží něco udělat pro mládež a zatím se mu to daří (dokud má ve světě a u nás jméno) . Vloni se uskutečnil 1.ročník MTB seriálu pro mládež "hledá se vítěz",kde se uskutečnilo několik závodů a jeden speciální,kde mohli závodit i dospělí a to na závodě Ústecké schody. Cílem je vybrat z tohoto seriálu mladé naděje,kteří by mohli jít v Jardových šlépějích. Pro letošek po nemalém úsilí s dalšími lidmi založil vlastní tým,kde chtěl mít závodníky,kteří něco zajeli v českém poháru a byli z regionu,odkud on pochází. Časem by mohli přibýt další členové. Tohle tady ještě nikdo nevytvořil a před tímto smekám. Plánů je daleko víc,ale netřeba zatím prezentovat. Co se týče sponzorů,bez těch by to bylo hodně těžko uskutečnitelné...a mimochodem,ti kluci nemají všechno zadarmo,část věcí si kupovali.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #11 WTB - vloženo: 11.04.2014 v 16:49:43

    odpověď na xtrail — #10 Ono je na tom spíš zajímavé, že Ty se otíráš v diskuzích o všechno. Zajímavé asi ne, je to spíš takový kolorit...

    Kulhecovi díky za takový projekt !!! TAKHLE se totiž vychovávají naděje, víš...? I s tou prezentací sponzorů. Taky by Jára mohl vystoupit v novinách a říct..."Bože, ta výkonnostní díra za námi, dnešní mádež je hrozná ...a tak ". On má totiž takové jméno, že by si to mohl beze studu dovolit.

    Ale místo otírání se udělal projekt.

    Termín "normální čtenář" ve spojitosti s Tebou mne fakt rozesmál....

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #10 xtrail - vloženo: 11.04.2014 v 11:08:37

    odpověď na Broňa — #9 Víš co je zajímavé? Jakmile se ti někdo sebeméně otře o jednu nejmenovanou firmu, jakmile něco i lehce zkritizuje,tak je hned napaden a urážen.:-) Já v podstatě nemám nic proti reklamě, ani proti jakékoliv firmě a značce, chápu dnešní dobu, ale některé články, většinou podobné a asi od jednoho člověka jsou psané dost amatérsky. Amatérsky myslím to, že dotyčný nedokáže napsat PR článek tak, aby čtenář "pozřel" reklamu automaticky a nepozastavil se nad ní. Také již začínám věřit tomu, co jsem slyšel, proč tady byla zavedena registrace....:-)

    A ty jsi možná závodník, třeba funkcionář, a tak se nedivíš, jak se tu dětinsky zveřej%nují sponoři, ale já a asi další jiní jsme normální čtenáři, kteří se na kole projíždí a tak nám je nějaké sponzorství kohokoliv putna:-)

    A jestliže o těch třech mladících nejde nic napsat, jak píšeš, tak to je hodně smutné. V tom případě nechápu, jak si je někdo může vzít do jakéhokoliv týmu, z jakých důvodů je vlastně vzali. To si mám myslet že to jsou úplné "nuly", které jsou dobré jen na založení týmu a jako nosiči sponzorských log a čerpání sponzorských peněz? Nebo že to jsou panáci, kteří se ládují Nutrendem, vozí si prdelky v Seatu, mají hadry od Elevenu a pózuje s nimi Kulhavý na Spešlu?

    Já se, milý Brono, na rozdíl od tebe, nad textem zamýšlím. Zkus to také:-)

    1. na tento komentář reaguje WTB — #11
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #9 Broňa - vloženo: 11.04.2014 v 08:22:51

    odpověď na xtrail — #8 Nejspíš jsi vůbec nepochopil, co jsem se Ti snažil vůbec napsat. To nevadí, bylo to obecně, ne přímo k tomuto článku. Ale jinak, o tomto článku. O těch třech mušketýrech toho moc napsat nelze, jak už zde někdo psal, stačí se podívat na jejich web. To, že je zde vypsán kde jaký jejich sponzor, je pro ně velmi důležité. Je to důležité pro každý tým, který se zde publikuje. Jde o jejich sponzory a aby ty týmy dostali jejich maximální podporu, tak se musí snažit své sponzory propagovat a toto je velká pomoc. Sponzor musí vidět, že je jeho jméno někde protlačováno, jinak nebude mít důvod někoho podporovat. Toliko k Tvým stížnostem nad marketingem. Tedy týkajícího se přímo tohoto článku. A co se týče těch ovcí, patrně to budeš ty, jelikož se asi nedokážeš zamyslet nad vícero aspekty obsaženého textu a vidíš v tom jen ten svůj obrovský problém, jak se všude jen propírá reklama.

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #10
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #8 xtrail - vloženo: 11.04.2014 v 07:59:20

    odpověď na Broňa — #7 Jsem rád, že jsi můj věrný čtenář. Tak ještě jednou speciálně pro tebe. Pokud si přečtu článek o nově založeném týmu, který stojí především na závodnících a najdu v článku o nich pouze jeden řádek, zatímco o tom, jakou značku budou používat, třikrát tolik, tak se nad tím pozastavím a vyjádřím se k tomu. Tým není o dresech, pití nebo autech, ale o lidech a jejich výsledcích. A to v článku není. Je vidět, že tě naučili číst, konzumovat písmena v textu, ale měl by ses také naučit o tom, co čteš, přemýšlet. Jinak budu litovat já tebe a stane se z tebe ovce, které se předhodí text, ona si to přečte, pokývá hlavou a vrátí se na pastvu.

    1. na tento komentář reaguje Broňa — #9
    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #7 Broňa - vloženo: 11.04.2014 v 07:24:24

    odpověď na xtrail — #5 Člověče, já když tak pozoruji Tvé příspěvky, tak Ty musíš mít opravdu smutný život. Nasraný na všechno a všechny kolem, nic Ti není dobré a všechno stojí za hovno. Ty hledáš i kritiku v kritice. Je mi Tě opravdu, ale opravdu líto, člověče. Takových jako ty, se moc nevidí. Ale třeba je Ti tento způsob vlstaní a cítíš se v něm dobře no. Ale s takovou bys měl přemýšlet o kritizování mnohem závažnějších problémů a ne stále dokola poukazovat na marketing v článcích "mtbs". Možná, že bys tím byl i užitečnější.

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #8
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #6 bikeordie - vloženo: 10.04.2014 v 22:56:33

    tvl. a proc vas ten marketing porad sere?? doba je proste takova, bez nej by tady zadny psani nebylo. jo nekdo jim to poslal, a co? je tady aspon o jeden clanek vic, cist se to da, tak drzte pec.

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #5 xtrail - vloženo: 10.04.2014 v 21:27:44

    odpověď na Bartiiik — #4 Před tím ale musíš absolvovat stabilizační cvičení, abys zvýšil výkon.:-) Zpráva je podepsána Pressnews, takže si to někdo poslal aby jim to sem dali...... je zajímavé, že jakmile se to tu míhá sponzory a produkt placementem, tak je u toho vždy Specialized:-) Ale jinak palec nahoru tomuto projektu. Snad ty mladý kluky nebudou tím sponzoringem příliš blbnout:-)

    1. na tento komentář reaguje Broňa — #7
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #4 Bartiiik - vloženo: 10.04.2014 v 21:04:14

    odpověď na xtrail — #3 A co bys tak o nich rád četl? V 15ti asi velké úspěchy mít nebudou (pro to tenhle tým vznikl), a jejich cíle si může každý domyslet :)...a to, že nám cpou sponzory, asi to považuje autor za důležité...Hned zítra sedám do Seatu,pofrčím po silnici postavené Srtabagem, do firmy CykloŽitný koupit si gel od Nutrendu...a zpět pošlapu na Splešlu :D

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #5
    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #3 xtrail - vloženo: 10.04.2014 v 20:28:22

    odpověď na Bartiiik — #2 Zvláštní že všechny sponzory tu vyslepičí dokonale, ale informace o závodnících je v článku okrajová záležitost:-) Přesně o závodnících jeden řádek.

    1. na tento komentář reaguje Bartiiik — #4
    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #2 Bartiiik - vloženo: 10.04.2014 v 17:32:48

    odpověď na xtrail — #1 Zkus si otevřít jejich stránku a tam se to dočteš ;) přece ti tu nebudou slepičit všechno...

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #3
    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #1 xtrail - vloženo: 10.04.2014 v 12:36:29

    Zajímavé je, že se v článku nedočteme kdo vůbec jsou ti mladí závodníci (mimo jmen), čeho dosáhli, že jsou do týmu zařazeni,proč jsou do týmu zařazeni, ale spolehlivě tu je popsáno, na čem budou jezdit, co budou jíst a pít, co oblékat a v čem jezdit. Tak si říkám, co je tedy cílem takového článku?

    1. na tento komentář reaguje Bartiiik — #2
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744