Španělská značka BH přichází napřímo do Česka

V poslední době jako by si ve Španělsku řekli, že zkusí pořádně zaútočit na české bikery. BH je třetí značkou, která se o to u nás pokusí...

Autor: Petr Bureš & BH
Foto: BH
Španělská značka BH přichází napřímo do Česka

Španělské značky mají obecně velice dobrou pověst ať už jde o jejich vývoj, použité technologie, nebo přístup k zákazníkům, a to včetně cenové politiky. Po Mondrakeru a Orbee se k nám nyní rozhodla expandovat také další španělská značka BH. Pro ty z vás, kteří toho o ní moc nevědí, máme následující tiskové oznámení:

 

 

Dovolujeme si vám představit španělskou cyklistickou značku BH. Pro rok 2020 končíme s dosavadní distribucí a nastavujeme nové podmínky pro přímou podporu prodeje, jako má například Kross nebo Haibike. Hlavním cílem je vytvořit spokojenou a spolehlivou síť prodejců, kteří budou mít hlavní podporu od značky. Začínáme úplně od začátku, ale je to pro nás velká výzva. BH má jistě co nabídnout ve všech segmentech cyklistiky. 

Něco málo o značce

Značka BH je na trhu již od roku 1909, kdy začala s výrobou střeliva pro armádu. Po ukončení války se zaměřili na výrobu kol. Díky spolupráci s týmy a ambasadory vyvíjí nové produkty a technologie a v současnosti patří mezi španělskou cyklistickou velmoc.

Rámy jsou většinou vyráběny v Portugalsku. Kola jsou montována a kontrolována ve Španělsku, odkud putují do celého světa. V roce 2008 přišli jako jedni z prvních na trh s elektrokolem s plně integrovanou baterií. V posledních letech, kdy se zvyšovala poptávka po elektrokolech, začali produktovat přes 67 modelů elektrokol na různých typech pohonů. Zákazník může volit z motorů Brose, Shimano nebo Yamaha. Zajímavostí je, že elektrokola začínají již od 1 399 € .

Značka je také známá díky spolupráci s profi týmy jako Arkea – Samsic nebo v letech minulých AG2R. Tváří značky se jednoznačně stal Carlos Coloma, který se blýsknul 3. místem na olympijských hrách v brazilském Rio de Janeiro.

V gravity disciplínách dominuje Miranda Racing Team, kde se podílejí na testování materiálu v těch nejnáročnějších podmínkách. Nabízí i tzv „BH UNIQUE“ program, kde  si může zákazník navolit svůj design a komponenty a specifikovat kolo dle svých požadavků.

Více informací o produktech a značce naleznete na stránce www.bhbikes.com.

Přečteno - 12344x Tagy: bh business
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. ServisBell, Giro, Fox Racing a další značky nebudou mít českého majitele
    Bell, Giro, Fox Racing a další značky nebudou mít českého majitele
  2. ServisSlovenský Kaktus Bike je v problémech
    Slovenský Kaktus Bike je v problémech
  3. ServisČínský WheelTop koupil většinový podíl španělského Rotoru
    Čínský WheelTop koupil většinový podíl španělského Rotoru
  4. Testy - RecenzeMerida přebírá svého německého distributora
    Merida přebírá svého německého distributora
  5. ServisLouis Garneau má nového majitele
    Louis Garneau má nového majitele
  6. ServisTrh s koly se stabilizuje, ale jde to pomaleji než se čekalo
    Trh s koly se stabilizuje, ale jde to pomaleji než se čekalo

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #2 zirecek - vloženo: 11.01.2020 v 20:03:20

    Ano, reklamní článek, jejímž účelem je, aby čitatel na konci kliknul na webovky. Když kliknete na webovky "česky", naběhnou anglické stránky, kde se nedozvíte nic pro možný nákup v Česku.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #1 Slowhand - vloženo: 09.01.2020 v 21:40:25

    Tak jsem se podíval na stránky BH Bikes, ale člověk se tam toho moc nedozví. Ceny u kol uvedené nejsou a v případě zájmu je nejbližší prodejce v Rakousku.

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744