Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Ladinek

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Pořadatelé odebrali Danielu Polmanovi prvenství, údajnou vinu má fotograf

odpověď na Honza S. — #5 Na druhou stranu ho nikdo nepristihl pri tom, ze externi pomoc prijal.

Podle me ho bud organizator mel stopnout rovnou, tzn nekde kolem Svycarska a nebo ho mel nechat v oficialnich vysledkach. To, co predvedl je tezky kocko pes.

19.07.2022 08:42:07
Pořadatelé odebrali Danielu Polmanovi prvenství, údajnou vinu má fotograf

odpověď na Strenki — #1 Souhlasim. Verim tomu, ze to jel ciste a podle pravidel, bohuzel dal ostatnim moznost, jak s nim vymest a oni toho proste vyuzili.

Argument organizatora, ze v druhe pulce zavodu jel pomaleji nez ostatni jaksi pokulhava. Sam to psal po te bouracce, ze pojede na jistotu a spis pomaleji, a co si budeme povidat - dava to smysl. Taky ten ztraceny cas pri osetreni a vymene riditek bude znat. Njn, holt si ho vychutnali :-(

18.07.2022 15:21:42
Pavel Boudný a jeho Ikarův pád

Doporučoval bych psychiatry/psychology.

Ať si např. přečte https://www.databazeknih.cz/knihy/vyhoret-muze-kazdy-419375 a třeba i zkusí kontaktovam pana Honzáka.

Jedno je jisté - určitě bude muset hlavně chtít sám s tím něco udělat.

28.10.2020 07:19:07
Zamyšlení: Opravdu mám zůstat doma?!

Dan to napsal super! Vidím to úplně stejně.

Já to mám tak, že chodím běhat pěkně večer, kdy už potkám maximálně dva jiné bežce. Doufám, že si kola letos ještě užiji dost a dost.a naštěstí, jak je pořád relativně zima, tak mě to na kolo ani moc neláká (ale to asi přijde :-) ).

30.03.2020 10:06:45

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744