Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

zbenda

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
TEST: Air Seat odpružení

A napadlo treba vyrobce tyhle blbosti, ze full neni o pohode na zadek?

  1. na tento komentář reaguje Frybis — #2
  2. na tento komentář reaguje Tomáš Šťastný I. — #4
07.10.2023 23:19:28
Budou helmy povinné? - Proč ano a proč ne?

Uz jen ten nesmysl 1,5 metru je takova p....., jezdim i na silnici a obcas se i na semaforech opru rukou o auto, nikomu to nevadi. Fakt demen... v tom parlamentu

  1. na tento komentář reaguje rotik — #10
05.06.2023 15:53:06
Kutná Hora rezonuje. "Uděláme maximum pro to, aby se to neopakovalo," zní z ČSC

Ted sem si pustil zaznam. Uplne mi spadla brada. Kdyz se rekne Kutna Hora, tak si snad kazdej aspon nad 18 vybavi tu bozi, krasnou trat vedenou castejne primo pres mesto, kam na kazdej zavod prislo asi milion divaku. A to nebyl zadnej mistni poutak, jezdila tam cela spicka. Dostat tenhle napad a postavit zbytecne trat v jakymsi lesejku za mestem, a jeste s timhle bahnem, ktery tam urcite nebude poprve, to mi hlava nebere. A nevim, kdo jim to mohl priklepnout...

  1. na tento komentář reaguje Frybis — #53
08.04.2023 15:03:41

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744