Litespeed Sewanee preview

Dnes vám představíme opravdovou chuťovku v podobě na zakázku postaveného titanového biku Litespeed Sewanee ...

Autor: Petr Bureš

Každý biker "srdcař" má svůj sen o stroji, na kterém by chtěl jednou jezdit a mít ho v garáži. Někdo si svůj sen splní, jiný na něj celý život čeká. Všichni ale máme společnou jednu věc, neustále zkoumáme dostupnost těch kterých dílů, jejich ceny a v neposlední řadě také hmotnosti, abychom mohli postupně realizovat upgrady svých opečovávaných miláčků.

V naší rubrice preview máme různá kola. Od těch sérivě nejdostupnějších až po drahé top modely, občas vám ale představíme i bombónek který je něčím unikátní a přesně takovým kolem je i bike, Litespeed Sewanee, stavěný na zakázku v pražském Bicycle Cafe.

Litespeed Sewanee LS je titanový rám se zdvihem 100mm a tlumičem Fox Float RP 23. Váží samotný jen 2035g a jelikož se na jeho stavbě nijak moc nešetřilo, mimochodem cílem bylo postavit co možná nejvěrnější repliku kola, které vozí týmový rider Geoff Kabush, vznikl ojedinělý barevně i komponentově vyladěný originál.

Značka Litespeed
Model Sewanee LS
Typ
XC
Rám Titan
Vidlice Fox F100 RLC
Vybavení Sram XO/XTR
www litespeed.com
Cena 209 800,-
Co se týče osazení, tak tam byl kladen důraz jak na hmotnost, tak také na funkčnost a na to, aby kolo nemělo žádné hmotnostní limity směrem k jezdci. Vepředu byla osazena vidlice Fox F100 RLC se 100mm zdvihu. Řazení je v nekompromisní režii Sramu XO doplněné o přesmykač XTR. Přední ozubení od francouzského Specialites (22/32/44) je nasazeno na zlatě eloxovaných klikách Tune. Titanovou kazetu, mimochodem stejnou, kterou vozí na svém biku i Christoph Sauser, dodala z dálného východu firma jejíž jméno zůstává záměrně utajeno. Jen pro zajímavost - provedení 11-32 v Titanu s duralovým unašečem váží pouhých 175g. Brzdy Hope Mini Mono Pro jsou zkompletovány s keramickými 160mm kotouči osazenými na nábojích Tune King / Kong, opět ve zlatém eloxu. Sérii od této německé kultovky doplňuje ještě představec, hlavové složení a sedlovka. Vše pochopitelně ve stejné barvě.



A pokračujme dál. Dráty DT Swiss Aerolite jsou zapleteny ráfky NoTubes ZTR 355 a celek je osazen bezdušovými plášti Maxxis Flyweight 330. Kapitolou samou pro sebe je sedlo. To náleží také do produkce německého Tune, konkrétně karbonovým modelem Tune Speedneedle.

Komplet věru úctyhodný že ? A to jsme ani nezmínili fakt, že na kole jsou všechny ocelové šroubky vyměněné za duralové, či titanové aby se maximálně ušetřilo na hmotnosti. Úctyhodná je ovšem i jeho cena, která se vyšplhala na 209 800,- Kč. Ovšem za tuto cenu dostanete k dispozici nepřehlédnutelný originál s hmotností 9,25Kg. Jak říká klasik, no nekupte to ...

Kolo stavěla a zapůjčila firma Bicycle Cafe. Více informací o Litespeed naleznete na stránkách výrobce www.litespeed.com.

Přečteno - 24812x Tagy: xc tech2009
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. Testy - RecenzeTEST: Specialized Epic EVO Expert
    TEST: Specialized Epic EVO Expert
  2. Tech newsPřichází nová Merida Ninety Six 2021
    Přichází nová Merida Ninety Six 2021
  3. Testy - RecenzeTEST: Giant XTC Advanced 29 2
    TEST: Giant XTC Advanced 29 2
  4. Testy - RecenzeTEST: Trek Top Fuel 9.8
    TEST: Trek Top Fuel 9.8
  5. Tech newsCannondale Scalpel 2021 oficiálně představen
    Cannondale Scalpel 2021 oficiálně představen
  6. Tech newsSpecialized uvedl nový (multi) Rockhopper
    Specialized uvedl nový (multi) Rockhopper

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #30 bad robot/radek machat - vloženo: 08.02.2009 v 21:35:15

    @olaf palme - ja je mam odtud: www.bicy.cz

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #29 Olaf Palme - vloženo: 08.02.2009 v 21:25:22

    Kazeta, kotouce, kliky. - No tak to bude asi kazeta od Tune, ta je taky titanova a ve verzi 11-23 vazi 133g. Ma to Tune na strankach i kdyz je to tam neprehledny. Kotouce jsou No Tubes, ale uz je pry prestali vyrabet http://maxcursor.cz/index.php?id=620 a Tune kliky, at si kdo chce co chce rika, jsou nadherny, uz o nich uvazuju dlouho. Navic maji prima barvy. Akorat na strankach Tune jsem nasel jako distributora nejaky Slovaky. Vozi to nekdo do Cech? Na netu jsem nic nenasel.

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #28 Martin - vloženo: 08.02.2009 v 14:11:38

    Kazeta, kotouče, kliky - to Olaf Palme: no nevim, v článku se píše, že ta kazeta má titanový pastorky na hliníkovým unašeči a váží 175g, ten tvůj odkaz je na kazetu, co je ocelová a váží skoro 300, tak nevim. Jinak ta Ceradure to asi nebude, když je hliníková a tady se mluví o titanu.
    to Jirka: o kotoučích se tu píše jen, že jsou keramický, na fotkách z eurobiku pod ceradure jsou právě takový, a o jinejch keramickejch kotoučích jsem zatím neslyšel. Ale můžu se mýlit.
    A k těm klikám: tyhle kliky jsou svojí houbovitostí proslulý, jak už sem psal jeden majitel, aby si je nedej bože nekoupil někdo další.

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #27 bad robot/radek machat - vloženo: 08.02.2009 v 12:33:20

    @olaf palme - to byla ironie, smerovana na nazory lidi, kteri pisi ze tune kliky jsou k nicemu aniz by napsali jake zkusenosti s nimi maji...vykriknout do tmy umi kazdy,ale podporit to nazory uz ne...mam kliky, naboje a dalsi komponenty od tune a nemam s nima problem, kliky tune jezdi i lidi, kteri maji kolem 100 kg a v zivote jsem je neslysel si stezovat na jejich mekkost...
    jo a ta kazeta je od jine firmy, ale asi to sem nenapisu:-)...

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #26 Olaf Palme - vloženo: 07.02.2009 v 21:25:30

    To bad robot/radek machat - Co ti nesedi na nabojich Tune? Litam na nich druhou sezonu a jsou super. A to Martin - kazeta je Sunrace. http://www.sunrace.com/en/products/detail/nmz?sku=CSMZ7

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #25 Jirka - vloženo: 07.02.2009 v 16:56:47

    to martin - kotouče jsou přeci Notubes

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #24 Martin - vloženo: 07.02.2009 v 15:19:08

    Kazeta - Klidně bych se vsadil, že kazetu dodal Ceradure, je CNC frézovaná z jedhoho kusu hliníku, na ozubení to má nějakou keramiku a navrch ještě teflon kvůli snížení tření. Ta 11-32 by měla vážit asi 170g a stát 300eur. Jinak ty kotouče jsou od stejný značky.

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #23 bad robot/radek machat - vloženo: 05.02.2009 v 11:36:18

    1.vsem troubum co tu melou "aktivne jezdit, snobik co na tom neumi jezdit"...vzpamatujte se a prectete si komentare...ten borec na tom zavodi...
    2.ty kliky mam a nejsem v okoli sam a jsou to fakt houby, nekupujte si je a hlavne nic od tune, hlavne ne naby...prosim vas, to vam vzkazujeme vsichni co tune mame :-p

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #22 madcat - vloženo: 05.02.2009 v 08:57:14

    kazeta - Tak někdo plácněte božskou, co je to na tom kole za kazetu, když je to tak tajný? Aerolite, nebo něco jinýho? :)

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #21 Mike - vloženo: 04.02.2009 v 20:59:29

    Tune - Dat na bike (ne)kompletny sortiment Tune je vec vkusu. Trh ponuka aj ine eloxovane plus titanove lahodky (Chris King, Hope, Moots, ...). Eloxovane hlinikove skrutky, ci kladky od Tisa by biku svedcili viac. K odznenym vytkam sa vyjadrovat netreba, pridam len bowdeny Nokon, ktore na bike skuseny mechanik neda. A nehnevajte sa, ale karbon na takomto svaranom skvoste?

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #20 Petr Červený - vloženo: 04.02.2009 v 18:50:28

    tuning - Kolo je to na pohled hezký, v červeném nebo modrém eloxu má díly každej druhej trouba. :)

    Spíš je to kolo z kategorie na šampónování, kliky a hlavně pláště k ničemu, jak už tu zaznělo. Nicméně bych to jako výchozí stav postavil podobně. Jestli se na tom začne aktivně jezdit, tak půjdou dolů kliky -jsou gumové, pláště -jsou na silnici :), a boudou se často měnit ložiska v nábách.

    Předpokládám, že ta hlava je takhle kvůli ladění posedu a pak se řízne. :)

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #19 blacky - vloženo: 04.02.2009 v 11:37:33

    ještě trochu a bude to - v terénu to budou ty pláště hrozně limitovat. Na drapáku na HT se dá zajet líp než na fullu se slickama - pokud se tedy bavíme o XC závodění v ČP

    dal bych marty SL, Olympic ZTR a rocket rony. ve finále by to zase takový rozdíl součtem nebyl.

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #18 Chili - vloženo: 04.02.2009 v 11:17:28

    Snob? - Měl jsem možnost se se "snobem" projet a myslím, že na tom bude umět jezdit.
    K**** B** P***********!

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #17 RD - vloženo: 04.02.2009 v 10:37:04

    ohlasy - V Německu je Litespeed docela oblíbený, žádné špatné články, jen štastné chrochtání majitelů. Cena je dost vysoká, na druhou stranu, před pár lety to byl jeden z nejlehčích koupitelných fulů. Teď už těch 9,25 kg tak nešokuje, asi jsem v článku přehlédl velikost uváděného rámu. Docela by mě zajímalo jak se se jezdí na "titanu", škoda že už Moratti je nedělá, jejich full byl zajímavý a mně by ten malý zdvih nevadil.

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #16 Bebe - vloženo: 04.02.2009 v 09:50:57

    :-P - Vzhledem k tomu, že majitel na tom závodí tak jste pěkně na omylu... a navíc ta "zlatá" anodizace podle autora, je ve skutečnosti oranžová.

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #15 biker - vloženo: 03.02.2009 v 23:59:57

    litespeed - to :Dalibor
    toho neznáš ale na kole to hodně umí

    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #14 Roman - vloženo: 03.02.2009 v 22:09:49

    Pro Pé´tana - Četl jsem si zkušenosti majitelů na WWW.MTBR.COM a konkrétně u Litespeedu Niota TI XTR sepsuli zadní stavbu.

    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #13 xxx - vloženo: 03.02.2009 v 21:49:14

    pěknej kousek, ale já říkám dobrej pilot zaletí i na vratech od chlíva.

    odpověz na tento komentář
  19. avatar
    #12 Petan - vloženo: 03.02.2009 v 21:41:09

    clanky - ukaz nam ty clanky zklamanych majitelu Litespeedu :) pak si sem prozmenu dame clanky zklamanych majitelu karbonu :)

    odpověz na tento komentář
  20. avatar
    #11 Roman - vloženo: 03.02.2009 v 21:32:28

    Titan - Kolo se povedlo a doufám, že majiteli dobře a dlouho poslouží. Sám jsem o něm uvažoval, ale články zklamaných majitelů Litespeedů mě vedly ke karbonový volbě. Sice ho moc nemusím, ale lehký kolo se už jinak skoro nedělá...

    odpověz na tento komentář
  21. avatar
    #10 Dalibor - vloženo: 03.02.2009 v 20:40:20

    Tak už řekněte pro koho to je...

    odpověz na tento komentář
  22. avatar
    #9 biker - vloženo: 03.02.2009 v 20:20:13

    RE:za pro nějakého hobíka - To:joe se fakt tochu pleteš člověk co na tom bude jezdit patří mezi nejlepší techniky u Nás chlape a napráskal by tě prdel

    odpověz na tento komentář
  23. avatar
    #8 joe - vloženo: 03.02.2009 v 19:39:12

    re; zase pro nějakýho snobýka - mohlo by to tak vypadat, ale sakra se pletes :)

    odpověz na tento komentář
  24. avatar
    #7 Spíkr - vloženo: 03.02.2009 v 19:27:31

    PR článek - Jako PR dobrý,ale zase pro nějakýho snobýka , kterej na tom ani nebude umět jezdit ...hlavně jestli má poslední model oček,parádní dresík,ale pak vjede na pěšinku,přes kořeny,nahoru,dolu...

    odpověz na tento komentář
  25. avatar
    #6 anonym - vloženo: 03.02.2009 v 15:33:00

    brzdy - Brzdy jsou taky spis proto, aby delaly cenu, nez aby ubraly na vaze bych rekl.

    odpověz na tento komentář
  26. avatar
    #5 Martin - vloženo: 03.02.2009 v 15:24:56

    Bike pro snoba - Pláště na nic, jak už tu bylo psáno, jinak ty černý ráfky bijou do očí, já bych tunil do červena, na Mavickách SLR a jinejch klikách, tune jsou sice pěkný, ale měkký. Pak mě ještě zarazil můstek spojující horní vzpěry zadní stavby, je to jenom plechovej pásek a vypadá to hrozně.
    Jinak se kolečko moc povedlo.

    odpověz na tento komentář
  27. avatar
    #4 anonym - vloženo: 03.02.2009 v 15:06:03

    krása - ale titan na xc:(

    odpověz na tento komentář
  28. avatar
    #3 čumil - vloženo: 03.02.2009 v 13:23:18

    pláště - s těma vroubkovanejma šprckama je to kolo v terénu nepoužitelné. Celkem škoda, vrazil bych tam cokoli iného, sice by bike byl o 100gramů těžší ale o 100% pojízdnější.
    Jinak krása

    odpověz na tento komentář
  29. avatar
    #2 destr - vloženo: 03.02.2009 v 13:22:22

    To jo, navíc až se tam daj použitelny pláště, tak to bude dalších 150g nahoru.

    odpověz na tento komentář
  30. avatar
    #1 anonym - vloženo: 03.02.2009 v 11:56:36

    Krása - Nádherný bike. Tune komponenty jsou perlou každého kola i když mi se nejvíce líbí modré.. Na druhou stranu vzhledem osazení bych čekal půl kila na váze dolů..

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744