Canyon a Kolofix v Česku spojily síly

Ode dneška mohou všichni zákazníci Canyonu využívat síť servisů Kolofix na klasický a záruční servis...

Autor: Jan Němec
Canyon a Kolofix v Česku spojily síly


Německá značka kol Canyon ode dneška, tedy od 1. 12. 2021 oficiálně rozjíždí spolupráci s českou sítí servisních center Kolofix. Canyon, jenž už před několika lety vsadil na strategii přímého - online prodeje svých kol, s sebou přináší mnohé výhody, ale také nevýhody. Jednou z nich byl i fakt, že tak nedokázal svým zákazníkům nabídnout servisní zázemí kamenných prodejců.

To se nyní mění, všichni zákazníci Canyon ode dneška mohou využívat síť servisů Kolofix na klasický, tedy mimozáruční, servis a po předchozí dohodě i záruční servis komponentů, jako např. vidlice, tlumiče, brzdy, Shimano komponenty, Mavic kola atd. Kolofix bude mít na skladě vybrané nejpoužívanější náhradní díly Canyon včetně patek.

"Poměrně často se na nás obraceli naši zákazníci s dotazem, kde můžou servisovat svůj Canyon, protože měli předchozí špatnou zkušenost s kvalitou, cenou a celkovým přístupem některých cykloservisů v jejich okolí. Proto jsme k našim několika doporučovaným cykloservisům hledali profesionálního partnera, který pokryje prakticky celý český trh a zajistí kvalitní servis pro zákazníky s našimi koly,“ uvádí zástupce Canyonu pro český trh Tomáš Glabazňa. 

V praxi to bude znamenat i možnost zaslání objednaného kola Canyon rovnou na vybranou pobočku Kolofix, kde mu ho po předchozí domluvě a za poplatek vybalí a nastaví podle jeho parametrů.

"Věřím, že nová spolupráce s Kolofixem je jen začátkem dlouhodobé kooperace a že do budoucna budeme, spolu s Kolofixem, spektrum nabízených služeb dál rozšiřovat a poskytneme tak našim zákazníkům nejlepší možnou úroveň servisu," konstatuje Tomáš Glabazňa a jeho slova potvrzuje i zakladatel Kolofixu Pavel Čábelický.

"Navázání spolupráce s Canyonem je pro nás potvrzením, že myšlenka servisní sítě Kolofix je správná. Spolupráce s takto silným partnerem nás motivuje posouvat celou službu dál a neustále pracovat na zlepšení zákaznického zážitku. Věřím, že se spolupráce bude dále prohlubovat a Kolofix zajistí veškerý servis, který si uživatel Canyonu bude přát." 

Více informací na zákaznické lince Kolofixu - www.kolofix.cz

 

Přečteno - 52508x Tagy: canyon kolofix
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. PreviewCanyon připravil na Cape Epic limitovanou edici modelu Lux World Cup
    Canyon připravil na Cape Epic limitovanou edici modelu Lux World Cup
  2. Týmy a klubyMathieu van der Poel podepsal Canyonu na 10 let
    Mathieu van der Poel podepsal Canyonu na 10 let
  3. Tech newsCanyon Grizl:ON, nový gravel hladový po dobrodružství
    Canyon Grizl:ON, nový gravel hladový po dobrodružství
  4. Týmy a klubyGAPP System Kolofix vstupuje do své sedmé sezony. Cíl je jasný: Paříž
    GAPP System Kolofix vstupuje do své sedmé sezony. Cíl je jasný: Paříž
  5. TechnikaFotogalerie: Canyon Spectral CF 2024
    Fotogalerie: Canyon Spectral CF 2024
  6. Tech newsCanyon vymazlil zcela nový Spectral CF
    Canyon vymazlil zcela nový Spectral CF

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #30 tntbiker - vloženo: 07.12.2021 v 12:18:15

    odpověď na Žvejk — #29 Já jsem na kole každý den:-) Já napsal, že těch 15 Kolofixů není moc. Což na pokrytí republiky nestačí, protože mnozí majitelé Canyonů budou muset dojíždět daleko a bude je to stát peníze.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #29 Žvejk - vloženo: 07.12.2021 v 08:54:50

    odpověď na tntbiker — #22 Ty to zas vše obracíš jak se ti hodí. Nejdřív píšeš, že 15 servisu je úplně k ničemu a že to není žádné pokrytí, že to nemá prakticky význam. Já ti uvedu příklad, ve kterém demonstruji, že to cenu má a takových může být spousty a bude... Ty mi to následně shodíš ze stolu s argumentem nějaké mojí historky a s konstatováním, že nejsme moc chytří... Jeď občas na to kolo prosímtě...

    1. na tento komentář reaguje tntbiker — #30
    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #28 ladam - vloženo: 07.12.2021 v 08:12:24

    diskutovat s hloupým a agresivním podrážděným tnt bikerem je házení perel sviním....

    1. na tento komentář reaguje tntbiker — #31
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #27 tntbiker - vloženo: 07.12.2021 v 07:27:45

    odpověď na Jirka Stratil — #25 Přesně jak to píšeš. ten článek je degradace stovek cykloservisů v republice. Kdyby bylo v článku uvedeno, které to jsou ty cykloservisy se špatnou kvalitou práce, s vysokou cenou, tak to bude o něčem jiném. Ale ti pánové redaktoři na toto nemají koule. Oni to prostě paušalizovali na všechny, protože nikdo neví, kde se Canyony oporavovaly před Kolofixem. A přečíst si tu vyjádření nějakého Bureše, kde píše o finančním vydírání, tak to je opravdu síla. Pokud tu je nějaký cyklomechanik, nebo majitel prodejny, cítí, že by zákazníka někdy finančně vydíral, nebo že by neměl při jednání se zákazníkem transparentní podmínky?

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #26 tntbiker - vloženo: 07.12.2021 v 07:16:25

    odpověď na ladam — #24 Ale já si o tobě nemyslím, že nejsi moc chytrý. Napsal jsem to velmi opatrně. Tak jestli to chceš číst tak, jak si to opravdu myslím, tak ty nejsi málo chytrý, ty jsi přímo blbej:-) Přečti si po sobě ty nesmysly, co sem dáváš. Bohužel sis nevšiml, že já tu celou dobu píši k tématu. O tom, že z článku je cítit, že jedině Kolofix jsou ty správné opravny a ostatní nestojí za nic, že jediný profesionální partner je Kolofix. A redakce se nestydí to sem tak napsat a ještě si to nechat zaplatit. nebo se tu někdo domnívá, že tento PR článek je zdarma? .-) Myslím, milý ladame, že intelekt mám dost vysoký a necítím, že mám podlomené sebevědomí. Spíš naopak:-) Pokus se napsat něco chytrého, abych měl o tobě lepší mínění.

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #25 Jirka Stratil - vloženo: 07.12.2021 v 06:31:51

    odpověď na ladam — #24 No, jen tntbiker "mele" k veci a ty "meles" od veci. To je ta hlavni pointa. Ze strany redaktora mtbs urazet ostatni servisy je neskutecna drzost. Ja nemam prehled v kvalite jednotlivych servisu, ale co kdyz nektere sjou na daleko lepsi kvalite jako kolofix? Co kdyz maju vice technickych skoleni od ruznych znacek, jsou preciznejsi nebo maj o 10 nebo 15 let vice praxe? Jak si muze redaktor dovolit neco takoveho napsat?

    1. na tento komentář reaguje tntbiker — #27
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #24 ladam - vloženo: 07.12.2021 v 04:58:47

    pan tntbiker je člověk , který má tu nebetyčnou drzost urážet druhé, aniž by je znal. celá diskuze je zbytečně opepřena urážkami že meleme, či že nejsme moc chytří. to mi přijde nejen drzé. oplácet stejnou mincí však nebudu. myslel jsem, že se zde má diskutovat na téma obsahu a předmětu článku, a ne si tady trénovat podlomené sebevědomí zcela irelevantními urážkami. těma skutečně svůj názor člověk neprosadí, pouze to vypovídá o jeho slušnosti a intelektu.

    1. na tento komentář reaguje Jirka Stratil — #25
    2. na tento komentář reaguje tntbiker — #26
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #23 tntbiker - vloženo: 06.12.2021 v 21:17:34

    Omlouvám se Kolofixu, nejsou to všechno plechové boudy. Teď jsem si ty jeho provozovny projel. Ale pořád to neznamená, že jsou lepší než jiné cykloservisy.

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #22 tntbiker - vloženo: 06.12.2021 v 20:54:16

    To Žvejk a Ladam: Pánové, možná jezdíte rychle na kole, ale to neznamená, že jste k tomu ještě chytří. Vy reagujete na něco, co jsem vůbec nenapsal:-) Žvejk popisuje jakousi historku s výměnou vidlice. a ladam mele něco o školení pro autoservisy.:-) Ono to auto je přeci jen složitější než kolo. Využívá se tam speciální diagnostický software, který je k dispozici jen autorizovaným servisům. Jsou tam často rozdílné montážní postupy se speciálním nářadím pro danou značku auta. Na kolech se ale nejvíce používají asi tři značky sad součástek, pár vidlic a tlumičů. Ty se opakují na desítkách značek kol. Software se používá asi na čtyřech nefrekventovanějších značkách motorů ekol. Ten software na ně má k dispozici pomalu každý cykloservis, který ho chce, nebo současně projde školením. Školením, po kterém může diagnostikovat desítky značek kol(!) s danou značkou motoru. To jen velice stručně k nesmyslům, co jste napsali. Ale pokud si znovu přečtete můj původní příspěvek, na který reagujete, tak ten je o tom, že se zamýšlím nad cenou opravy v Kolofixu spojenou s cenou za dojíždění a především nad tím, že redaktor se tu ošklíbá nad stovkami cykloservisů, protože jsou podle něj arogantní a odírají zákazníky. Protože, z jeho článku lze vyčíst, že je Kolofix a dál velké prázdno a za ním jsou ostatní obchody. Na tom, že Kolofix pracuje v kontejneru trvám. Nebo jak se jmenují ty plechové boudy připravené ke snadnému převozu? A patnáct kontejnerů po republice rozhodně neznamená, že republika je pokryta:-)

    1. na tento komentář reaguje Žvejk — #29
    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #21 trance28 - vloženo: 06.12.2021 v 20:39:47

    odpověď na ladam — #20 Lado, promin, ale priste, nez zacnes v afektu neco psat, tak se nadechni, napocitej do deseti, uklidni mysl a pak pomalu pis. Tva myslenka mela asi vznesenou ideu, ale ta se ztratila v nesmyslnem pojeti textu....

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #20 ladam - vloženo: 06.12.2021 v 19:08:17

    zdravím všechny normální kluky. když pominu, že ten který nepozná čárku ve větě, či velké písmeno v názvu čehokoliv je cituji, Kdo toto už nechápe, tak je úplný debil:-), když pominu že lidi v kolofixu pracují v kontejnerech a boudách, když pominu i další urážky, tak se zde bavíme o systemu jenž funguje desetiletí u aut. tedy jsou autorizované servisy, které mají adekvátní školení, nářadí, SW atd, tyto servisy smí dělat reklamace, garance, a jsou pro klienta pojítkem k výrobci. v autech to mají všechny značky, a funguje to. k tomu máme noname servisy, které umí vše, ale nikoliv garanci, reklamaci, či programování řídící jednotky. je na klientovi ,co si vybere, kam jezdí, jak s autem zachází. tohle není nic jiného. proto, anebo právě proto nechápu pobouření, zbytečné osočování, neb máme nejen demokracii,ale i volný trh, a klient je pán a at si vybere sám. klient nepotřebuje ani mě, ani tntbikera, ani mtbs, klient je sám o sobě dost chytrý a svobodný, že si vybere to co je pro

    něj nejlepší. nicméně jsem svědky přerodu trhu, výrobci budou daleko více prodávat systémem canyon, tedy direkt, a naopak sevisní sítě, jako je systém kolofix čeká zářivá budoucnost, kamenné prodejny typu concept store specialized, budou se muset naučit kvalitně servisovat, neb kola budou prodávány přímo. z usa. pro tntbikera tato zpráva má něco sdělit a není to cvičení z českého jazyka pro 5 třídu. děkuji za respekt lada.

    1. na tento komentář reaguje trance28 — #21
    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #19 Žvejk - vloženo: 06.12.2021 v 18:45:04

    odpověď na tntbiker — #17 případ z vlastní zkušenosti: kamarád reklamovali sloupek vidlice, vlastní blbosti mu trochu praskl , v canyonu nemrkly okem a dali mu novou vidlici, ale chtěli ji namontovat na kolo sami. Do zastoupení v Kobeřicích u Opavy to má kousek, tak že tam v pohodě zajel a udělali mu to na počkání. (Seřezání sloupku a montáž do rámu) Jenomže co takový Pražák? , ten to může zavést do kolofixu a oni to provedou. A další nezaručni opravy jsou jako když koupíš kolo někde a taky ho tam dáváš servisovat, nemusíš, ale můžeš. Ono třeba protáhnout bovdeny a hadice integrovaným kokpitem/hlavkem není úplně easy a když to bude někdo dělat častěji na určitém kole...tím líp i pro zákazníka. Prostě #furthate co? :-P

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #18 Žvejk - vloženo: 06.12.2021 v 18:29:13

    Rozmáhá se nám tady takový nešvar :-D

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #17 tntbiker - vloženo: 06.12.2021 v 16:22:38

    odpověď na petan — #15 Vy jste nějak zainteresovaný na Kolofixu? Protože to píšete tak, že jedině Kolofix má "transparentní" podmínky, jediný nevydírá nebo neodmítá. Hodně prodejen má ceníky na úkony oprav a pokud nemá, tak vám sdělí, kolik asi bude oprava stát. Přesně vám to nikdo neřekne, protože je potřeba nejdřív zjistit rozsah opravy. Stejně jako u opraven aut, televizí a dalších přístrojů. Běžně z opraven zavolají, co na kole nebo přístroji zjistili navíc a jestli souhlasíte s další opravou a její cenou. V případě Kolofixu nejsou ty ceny zrovna nízké a když si je objednáte domů, tak zaplatíte třeba tisícovku za dopravu. Když si koupím Canyona a budu s ním jezdit do nejbižšího Kolofixu, tak jsem si spočítal, že najedu za 2 cesty (kolo do opravy, pro opravené kolo) 150 km. To je s amortizací auta minimálně 700 Kč. V případě záruční opravy tam jet musím! K tomu přibližně 4 hodiny času. U nás ve městě, u "netrasparentního " cykloservisu, který se mnou zachází arogantně, nic neumí:-) a k tomu mě ještě vydírá:-), to mám k němu 2 km. A opravu levněji. I když ho skoro nevyužívám. Myslím, že tím, že jste neuvedl prodejny, kde jsou arogantní, které finančně "vydírají" (můžete vysvětlit, jak to vypadá, když prodejna finančně vydírá?), tak jste poškodil všechny cykloservisy, protože jste je všechny hodil do jednoho pytle. A jestli napíšete, že všude po republice jsou provozovny Kolofixu, tak jsem jich napočítal pouze patnáct. V celé republice. To jako má být to pokrytí celé republiky? To myslíte vážně? To co jsem napsal není nic proti Kolofixu. To je mířeno na ten váš nešťastný zaplacený článek a vaši reakci tady v diskuzi.

    1. na tento komentář reaguje Žvejk — #19
    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #16 trance28 - vloženo: 06.12.2021 v 09:16:13

    odpověď na petan — #15 tak ono by spis melo smysl, aby Kolofix resil zarucni opravy... Praskne mi zadni stavba? Donesu do Kolofixu... Bylo by to schudnejsi, nez to je ted. Pozarucni opravy komponentu se daji delat kdekoliv, nezalezi na znacce kola prece

    1. na tento komentář reaguje petan — #48
    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #15 petan - vloženo: 06.12.2021 v 08:29:34

    No já to vidím tak, že přidaná hodnota je v tom, že je po republice zaručená síť servisů, které se o Canyony umějí postarat za transparentních podmínek, které můžete zjistit dopředu. Neznamená to samozřejmě, že je to jediná možnost, ale pro lidi, kteří byli odmítnuti, nebo s nimi bylo zacházeno arogantně, v některé z prodejen v daném regionu, to může být schůdná alternativa, jak si kolo nechat vyservisovat a přitom se nebát, že vás budou buď finančně vydírat, nebo odmítnou. Komu se to nelíbí, chodit do buněk nemusí :-)

    1. na tento komentář reaguje trance28 — #16
    2. na tento komentář reaguje tntbiker — #17
    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #14 tntbiker - vloženo: 03.12.2021 v 15:41:52

    odpověď na trance28 — #13 Jo, to jsem napsal blbě. Přidaná hodnota tam není žádná. To je jasné z článku.

    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #13 trance28 - vloženo: 03.12.2021 v 14:11:09

    odpověď na tntbiker — #6 pises, ze zakaznik zadnou pridanou hodnotu nedostane, spis naopak. Takze teda vlastne dostane :-)

    1. na tento komentář reaguje tntbiker — #14
    odpověz na tento komentář
  19. avatar
    #12 tntbiker - vloženo: 03.12.2021 v 14:03:37

    odpověď na ladam — #9 Já neurazil všechny, ale pouze ty, kteří opravdu notoricky nechápou, že pokud se někdo psaním živí, tak by měl mít minimálně korektora. Ať se každý zařadí sám, kam patří. Je složité toto pochopit? A ptám se, proč už s tím redakce něco neudělala? Je to pro její dobro. Já tu rozhodně nejsem sám, kdo poukazuje na pravopis. A také si laskavě povšimněte, že já to rozhodně nebyl, kdo v této diskuzi rozpoutal diskuzi o pravopisu. Hezký víkend přeji:-)

    odpověz na tento komentář
  20. avatar
    #11 Honza S. - vloženo: 03.12.2021 v 12:06:07

    odpověď na ladam — #9 Asi tě zklamu, protože to, co nazýváš "duševní očistou", nic jiného než cenzura pochopitelně není. Můj pohled je takový, že každý by měl tady mít právo říct svůj názor. Jak někdy v některých věcech s tntbikerem nesouhlasím, tak jindy mu musím dát za pravdu. Forma, jakou své názory prezentuje, je už jeho věc a je problémem každého z nás, zda a jak se nad tento způsob povznese.

    odpověz na tento komentář
  21. avatar
    #10 rotik - vloženo: 03.12.2021 v 11:51:07

    odpověď na tntbiker — #6 To je dost přehnaná reakce.

    odpověz na tento komentář
  22. avatar
    #9 ladam - vloženo: 03.12.2021 v 11:40:48

    zdravím všechny normální lidi. většinou mlčím, protože vím, že nejsem nejlepší ani nejchytřejší na zemi. a hlavně nemám mindráky , abych musel všechny jen urážet. velmi zdvořile bych tímto poprosil redakci- považuji je za slušné kluky, aby vypnuli lidi, jenž neumí nic jiného než zbytečně urážet, neoprávněně kritizovat, a ještě sprostě nadávat. pan tntbiker sem rozhodně nepatří, a nikdo normální zde není na něj ani zvědav. není to návrh na cenzuru, je to pouze duševní očista od nevychovaných lidí, jenž káží morálku a pravopis , přitom sami jsou plni chyb , nevzdělanosti a mindráků.

    1. na tento komentář reaguje Honza S. — #11
    2. na tento komentář reaguje tntbiker — #12
    odpověz na tento komentář
  23. avatar
    #8 tntbiker - vloženo: 03.12.2021 v 10:50:48

    odpověď na mr.strup — #7 Je tu jeden velký rozdíl. Já se psaním neživím, já si jen pamatuji to, co mě naučili ve škole. Nebo alespoň většinu si pamatuji. Takže já si mohu dovolit udělat chybu. Ale redaktor MTBS by si chybu udělat nemůže dovolit. Ani jednu. Protože se tím živí, podává veřejné informace, dokonce za peníze. Kdo toto už nechápe, tak je úplný debil:-)

    odpověz na tento komentář
  24. avatar
    #7 mr.strup - vloženo: 03.12.2021 v 09:53:21

    odpověď na tntbiker — #6 Máš tam chybu. Nechápu, že ty, který tu stále jede pravopis, udělá chybu. Jak je to možný?

    1. na tento komentář reaguje tntbiker — #8
    odpověz na tento komentář
  25. avatar
    #6 tntbiker - vloženo: 03.12.2021 v 09:10:44

    odpověď na K4m1k4z3 — #5 Přesně jak píšeš. Žádnou přidanou hodnotu zákazník nedostane. Spíš naopak. Jestliže si do této doby koupil zákazník Canyona, mohl jít do prodejny ve městě, kde mu ho za poplatek sestavili a ještě byli rádi, že mají práci. Teď by měl jet třeba sto kilometrů nejblíž, kde stojí nějaká stavební buňka Kolofixu, kde jedině pracují profesionálové (jak nám v podstatě Glabazňa ve článku sdělil)? Samozřejmě že ti, kteří si nechají kolo sestavit si zase si to nechají udělat v bydlišti. V případě záruční opravy bude mít majitel kola větší problémy. Blbý fakt je, že degradovali tímto svým PR článkem dosavadní partnery - cykloservisy na neschopné a neprofesionální. Protože si našli "opravdové profesionály". Kteří si ovšem za svou práci v té boudě na parkovišti nechají velice dobře zaplatit. Zrovna se k nim chystám, nechat si namontovat za 79 Kč košík na rám:-) Normálně se za dosavadní spolupráci poděkuje a potichu se udělá změna. Tady z mnoha mechaniků v prodejnách udělali veřejně neschopné blbečky.

    1. na tento komentář reaguje mr.strup — #7
    2. na tento komentář reaguje rotik — #10
    3. na tento komentář reaguje trance28 — #13
    4. na tento komentář reaguje G23 — #32
    odpověz na tento komentář
  26. avatar
    #5 K4m1k4z3 - vloženo: 03.12.2021 v 08:10:27

    Já se při servisování Canyonů nikdy s žádným problémem v žádném cykloservise nesetkal. Ano, někdy může být problém s dostupností specifických náhradních dílů, kdy pro koncáka může být paradoxně snazší a levnější díl od Canyonu sehnat napřímo.

    Ale zbytek servisních úkonů je na těch kolech stejný, jako na kolech jiných značek. Díly jsou stejné.

    Stejně tak služba vybalení, sestavení a seřízení kola z krabice. Tu taky nabízí každý slušný servis.

    Přijde mi to celé jako jedna velká marketingová akce, kdy Kolofix prakticky nenabízí nic navíc oproti klasickému kamennému servisu, snad kromě těch patek, které stejně budou mít na centrále v Praze a budou je rozvážet.

    Takže prakticky z této spolupráce nedostane zákazník žádnou 'přidanou hodnotu' zdarma navíc jako sestavení a nastavení kola, možnost uplatnění reklamací apod. Snad jenom nechat si tam dát razítko za garančku - doufám, že zdarma?

    1. na tento komentář reaguje tntbiker — #6
    odpověz na tento komentář
  27. avatar
    #4 Tommy_25 - vloženo: 03.12.2021 v 07:52:44

    odpověď na Honza S. — #3 Myslím si, že pokud si člověk nesestaví kolo z krabice sám, tak bude muset zaplatit za sestavení kola v jakémkoliv servise. Nevím sice kolik by si za to řekli v Kolofixu, ale zase tak zásadní částka to nebude ; )

    odpověz na tento komentář
  28. avatar
    #3 Honza S. - vloženo: 02.12.2021 v 21:32:03

    Takže to, co člověk hypoteticky ušetří nákupem kola online, zaplatí za sestavení Kolofixu? Tak to se vyplatí. :-)

    1. na tento komentář reaguje Tommy_25 — #4
    odpověz na tento komentář
  29. avatar
    #2 mtime - vloženo: 02.12.2021 v 14:30:20

    SUPER ! jdu si hned nějakýho koupit

    odpověz na tento komentář
  30. avatar
    #1 lalin - vloženo: 02.12.2021 v 12:49:44

    Super! Dobrý krok. Na Canyon totiž občas koukají v servisech jako že "hele tady sis kolo nekoupil, tak s tím neotravuj" a např. vyměnit ložiska v kolech Reynolds to také neumí každý servis, takže za mě palec nahoru :-)

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744